Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,2
Delbetalning med Svea

Kunskapsbank för pool

Här har vi samlat alla information som du kan tänkas behöva veta inför att du skaffar dig en pool.

Varför pool?

Varför Pool?

Varför bör man skaffa sig en pool?

För dig som vill njuta av ett avkopplande bad utomhus, ha poolparty eller bara en kul stund med familjen så kan pool vara ett mycket bra investering. Det är dessutom ett klimatsmart val, att ha en egen pool hemma i trädgården.

Läs mer:

Varför pool? Klimatsmart med egen pool Är det mycket jobb? Så monterar du din pool själv Öka värdet på huset Pool ovan mark eller nedgrävd? Hur stor pool ska man ha? Vilken typ av pool är bäst på min tomt? Vilken pool passar mig?

Värma pool

Klimatsmart med egen pool

Uppvärmning pool

En härligt varm pool i trädgården behöver varken vara krångligt eller kosta mycket i drift. Vi hjälper dig att värma poolen på bästa sätt.

Läs mer:

Värma pool Vilken uppvärmning är bäst? Hur mycket kostar det att värma en pool? Hur varmt ska det vara i poolen? Hur mycket sjunker temperaturen på natten?

Underhåll av pool

Rengöra pool

Underhållet av din pool behöver varken vara besvärligt eller tidskrävande. Vi tipsar dig om allt du behöver veta om hur du underhåller och rengör din pool på bästa sätt.

Läs mer:

Underhåll av pool Så rengör du din pool effektivt Så lång tid tar det att fylla en pool Hur tömmer man en pool? Vinterstängning av pool Säkerställ rent vatten i poolen Felsökning vatten i poolen

Kostnad pool

Kostnad pool

Kostnaden för att bygga pool beror på poolens storlek och om du väljer att gräva ner din pool eller vill att den ska stå ovan mark. Vi hjälper dig gärna med att välja det bästa alternativet för dig.

Läs mer:

Kostnad pool Vad kostar det att bygga pool? Vad kostar en pool i månaden?

Barnsäker pool

Barnsäker pool

Hur barnsäkrar man sin pool?

Idag råder det lag på att poolen ska skyddas. Läs mer om vad lagen säger och få tips på hur du skyddar och barnsäkrar din pool här.

Läs mer:

Barnsäker pool