Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Nedgrävd pool

En pool kan bidra med mycket glädje och få dig att längta hem när du är bortrest. En nedgrävd pool blir en naturlig samlingspunkt för familj och vänner, och tack vare att poolen ligger i marknivå ger den god översikt över lekande barn. Vill du ha hjälp att hitta rätt pool för just dina behov, kan du ringa våra säljare på 0770-777600.Läs mer

Hittar du inte vad du önskar? Efterfråga en kostnadsfri offert så återkommer vi till dig inom kort!

Efterfråga offert

Bläse Poolpaket 2,6 x 2,6m - Gutepool

Bläse Poolpaket 2,8 x 2,8m - Gutepool

 • Rymmer 7700 liter
 • Handtillverkade
 • Fri frakt

1 69000 kr

Furillen Poolpaket 2,2 x 2,2m - Gutepool

Furillen Poolpaket 2,2 x 2,2m - Gutepool

 • Rymmer 4800 liter
 • Hög kvalitet
 • Komplett paket

1 54000 kr

Skymnings Poolpaket 5,3 x 3,1m - Gutepool

Skymnings Poolpaket 5,3 x 3,1m - Gutepool

 • Rymmer 22180 liter
 • Hög kvalitet
 • Fri frakt

1 129000 kr

Ar Poolpaket 4,6 x 2,6m - Gutepool

Ar Poolpaket 4,6 x 2,6m - Gutepool

 • Rymmer 11960 liter
 • Fri frakt
 • Komplett paket

1 99000 kr

Lauter Poolpaket 7,5 x 3,4m - Gutepool

Lauter Poolpaket 7,5 x 3,4m - Gutepool

 • Rymmer 38250 liter
 • Hög kvalitet
 • Komplett paket

1 199000 kr

Skapa en lyxig känsla med en nedgrävd pool

En nedgrävd pool, även kallad markpool, bidrar med en lyxig känsla i din trädgård till ett överkomligt pris. Den blir en naturlig samlingspunkt för familj och vänner, och tack vare att poolen ligger i marknivå ger den god översikt över lekande barn. Gräv ner helt eller delvis utefter tomtens förutsättningar och eget tycke. Läs mer nedan!

Hotellkänsla i din trädgård

Nedgrävda pooler är optimala för att skapa en hotellkänsla hemma i din egen trädgård. De ger ett lyxigt intryck tack vare sin design och att de ligger nedsänkta i trädgården.

Naturlig samlingsplats med översikt över lekande barn

Eftersom poolen ligger i marknivå får man god översikt över lekande barn, och poolområdet skapar en yta för socialt umgänge för hela familjen eller sällskapet.

Inbyggda trappor ger mervärde för socialt umgänge och vila

Våra markpooler är designade i olika nivåer eller med en inbyggd trappa, vilket gör det enkelt att kliva i och ur poolen och ingen stege behövs. Trapporna finns i flera varianter såsom romersk trappa, hörntrappa eller en nivåhöjning längs med poolens sidor. Nivåhöjningarna utgör naturliga sittplatser för avslappnat häng med något drickbart eller för behaglig vila. De är även fördelaktiga för barn eftersom vattnet är grundare där.

Smälter in i trädgården utan att skymma utsikten

En nedgrävd pool har fördelen att den inte påverkar rymden i trädgården och inte heller skymmer utsikten. Estetiken i din trädgård påverkas minimalt, istället upplevs poolen ofta bidra till estetiken snarare än att störa ögat.

I marknivå, ovan mark eller delvis nedgrävd - du väljer

Förutom att helt grävas ner kan markpooler även placeras ovan mark, alternativt delvis grävas ner - vilket är ett lämpligt alternativ på kuperade tomter. Önskar du placera poolen helt eller delvis ovan mark så behöver den stöd av en bärande konstruktion, då markpooler inte är självbärande. Flertalet av våra markpooler har en självbärande konstruktion som tillval. Du kan även välja att bygga en bärande konstruktion på egen hand.

Glasfiber med hög kvalitet för lång hållbarhet

Våra pooler är av glasfiber och de blir snabbt redo för ett bad. De kommer i ett stycke och är lätta att få på plats då det inte behövs en gjuten poolgrund. Glasfiber är även ett av de lättaste materialen att hålla rent tack vare den hårda och homogena ytan där alger har svårt att bildas. Med rätt underhåll kommer poolen se ut som ny i många år framöver.

Till Gutepool glasfiberpooler