Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Fördelar med poolrobot och pooldammsugare

Att ditt poolvatten är rent är ett grundläggande krav för att poolen ska vara hälsosam att bada i. Orent vatten leder till skador på din pool och sämre förhållanden för de som ska bada i den. För att underlätta rengöringen och få mer tid över till annat kan du automatisera din rengöring med en poolrobot.

Få mer tid över till annat med en automatisk poolrobot

Med en automatisk poolrobot eller pooldammsugare sparar du in tid som du annars hade behövt lägga på att rengöra din pool för hand. Dammsugning av poolen bör göras varje vecka vilket under en hel badsäsong blir ganska många timmar som du hade kunnat lägga på annat. Rengöring med en poolrobot är både effektiv och noggrann och tillåter dig att njuta mer av din rena pool.

Säkerställ en ren pool även när du inte är hemma

Det finns poolrobotar med wifi-styrning som du enkelt kan starta från din smartphone. En wifi-styrd poolrobot är ett effektivt hjälpmedel för dig som vet att du ska vara iväg i perioder men vill se till att poolen är ren och välfungerande även när du inte är i närheten. Genom att upprätthålla en regelbunden rengöring under hela säsongen minimerar du riskerna för orent vatten som kan leda till skador på poolen och materialet.

Poolrobotar