Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,2
Delbetalning med Svea

Spabad för 10 personer

Vill du ha ett riktigt stort spabad med plats för 10 personer? Med ett spabad kan du sjunka ner i ett varmt och avkopplande bad precis när du vill i ditt eget hem. På Polarpumpen erbjuder vi ett stort utbud av spabad så att du kan välja den lösning som passar för just dig och din familj. Låt avkoppling och njutning bli en självklar del av din vardag! Kontakta oss gärna på 0770-777600 om du vill ha rådgivning. Läs mer

Våra spabad med plats för 10 personer är tyvärr slut för säsongen

Kontakta gärna oss på 0770-777600 för att få hjälp med att hitta en lösning för dig!

Efterfråga offert

Till alla spabad

Fördelar med ett stort spabad med 10 platser

När du skaffar ett spabad för 10 personer garanterar du bad och lek tillsammans med avkoppling och motion för hela familjen. Med ett spabad för tio personer får du ut mer hälsa och välmående av ditt bad. Här kan fler ligga skönt och få avkopplande massage samtidigt, och investerar du i ett swimspa kan ditt spabad även användas för motionssimning, som går att anpassa efter individ och nivå.

Vi hjälper dig!

Våra rådgivare hjälper dig gärna att hitta ett spabad som passar dina önskemål.

0770-777 600

Hur många platser ska jag välja?

Spabad kommer idag i en mängd olika modeller och storlekar och med en rad olika tillbehör. En av de kanske viktigaste sakerna att tänka på innan du väljer vilket spabad du vill ha är storleken på badet. Beroende på om du söker efter en källa till avkoppling på tu man hand, eller önskar skapa en plats för sammankomster med vänner och familj kommer storleken spela stor roll.

På Polarpumpen erbjuder vi spabad för 2, 4, 5, 6, 7 och 10 personer. För dig som vill koppla av själv eller kanske med någon du tycker om är ett spabad med 2 platser alternativt 2 liggplatser ett bra val. Om du vill ha möjlighet att sitta ner tillsammans som familj, eller med några fåtal vänner är 4-6 platser att rekommendera. Då vet du att du alltid har plats att erbjuda och ni slipper trängas. Spabad för 7 eller 10 personer är för dig som verkligen vill ha en plats för sammankomster med vänner och familj kanske i form av fester, födelsedagar eller högtider. Vet du med dig att du gärna bjuder hem vänner eller att det ofta är du som står för firandet med släkten så är dessa bad för dig. De största spabaden med 10 platser är i vissa fall även swimspa och passar för dig som gillar att motionssimma.