Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Spabad med 3 liggplatser

Letar du efter ett spabad med 3 liggplatser? Här ser du vårt utbud. Ett spabad med 3 liggplatser, är bland det lyxigaste du kan hitta när det kommer till spabad. Perfekt för dig som vill njuta det mest avkopplande badet i lite mindre sällskap. Kontakta oss gärna på 0770-777600 om du vill ha rådgivning.Läs mer

Våra spabad med 3 liggplatser är tyvärr slut för säsongen

Kontakta gärna oss på 0770-777600 för att få hjälp med att hitta en lösning för dig!

Efterfråga offert

Till alla spabad

Fördelar med ett lyxigt spabad med 3 liggplatser

Ett spabad med tre liggplatser är ett alternativ som passar dig som vill ha möjligheten att ta ett avslappnande bad själv eller med ett par personer du tycker om. Med tre liggplatser finns det utrymme före hela tre personer att samtidigt få uppleva det bästa ett spabad har att erbjuda. Uppnå en känsla av lyx och skapa ditt eget hemma-spa med ett spabad med liggplatser för tre.

Vi hjälper dig!

Våra rådgivare hjälper dig gärna att hitta ett spabad som passar dina önskemål.

0770-777 600

Hur många platser ska jag välja?

Spabad kommer idag i en mängd olika modeller och storlekar och med en rad olika tillbehör. En av de kanske viktigaste sakerna att tänka på innan du väljer vilket spabad du vill ha är storleken på badet. Beroende på om du söker efter en källa till avkoppling på tu man hand, eller önskar skapa en plats för sammankomster med vänner och familj kommer storleken spela stor roll.

På Polarpumpen erbjuder vi spabad för 2, 4, 5, 6, 7 och 10 personer. För dig som vill koppla av själv eller kanske med någon du tycker om är ett spabad med 2 platser alternativt 2 liggplatser ett bra val. Om du vill ha möjlighet att sitta ner tillsammans som familj, eller med några fåtal vänner är 4-6 platser att rekommendera. Då vet du att du alltid har plats att erbjuda och ni slipper trängas. Spabad för 7 eller 10 personer är för dig som verkligen vill ha en plats för sammankomster med vänner och familj kanske i form av fester, födelsedagar eller högtider. Vet du med dig att du gärna bjuder hem vänner eller att det ofta är du som står för firandet med släkten så är dessa bad för dig. De största spabaden med 10 platser är i vissa fall även swimspa och passar för dig som gillar att motionssimma.