Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,2
Delbetalning med Svea

Varumärken Spabad

Med ett spabad kan du ha hemmaspa året runt, oavsett väder och temperatur. Placera ditt spabad utomhus eller inomhus där det passar bäst och bjud in vänner och familj, för vem tackar nej till ett varmt bubbelbad med total avkoppling? Våra spabad är utrustade med bra isolering för att kunna stå utomhus året runt. För visst är det skönt att förgylla kalla och ruskiga vinterdagar genom att krypa ned i ett varmt bubblande bad? Eller efter en stressig dag på jobbet, där ett utespa är en perfekt lösning för både kropp och själ med många hälsosamma fördelar. På sommaren kan du istället använda ditt spabad som ett svalkande bubbelbad, eller låta vattnet värmas av solens strålar.

Polarpumpen har ett brett sortiment av spabad

Vi på Polarpumpen är mycket stolta över att kunna erbjuda ett varierat sortiment av spabad i olika storlekar. Vi arbetar ständigt med att ta in fler kvalitetsmärken i sortimentet, med målet att du som kund själv ska kunna välja det som passar dig bäst.

Vi på Polarpumpen säljer för närvarande följande märken:

Dreammaker Spas

Ett spabad är en lyxig produkt som ska vara enkel att hantera. Dreammakers Spas är utvecklade för att du som användare ska spendera så lite tid som möjligt för underhållning, och snarare njuta av det. Deras Plug & Play modeller är bara att koppla in i eluttaget och fylla med vatten. Enkelt och smidigt!

Hitta spabad från Dreammaker Spas här

Landskap

Landskap är ett svenskt varumärke med fokus på svenska trädgårdar. Produkterna är utvecklade för att tåla nordiskt klimatet med hög kvalitet som självklar standard. Landskaps produkter har också som mål att förgylla din tillvaro. Om du vill sätta guldkant på tillvaron och göra livet lite lyxigare är Landskap ett varumärke för dig.

Hitta spabad från Landskap här

Mspa

Mspa erbjuder ett brett sortiment med uppblåsbara spabad, där fokus i tillverkningen är avkoppling och komfort. Oavsett vilken typ av sysselsättning du har på dagarna, kan det vara behövligt med avkoppling då och då. Ett varmt bubblande bad med massagestrålar kan förhoppningsvis få dig att slappna av lite extra.

Hitta spabad från Mspa här

Neptun

Neptun erbjuder ett brett sortiment av spabad, där du garanterat kan hitta ett som passar din och familjens behov. Oavsett vilken modell du väljer får du mycket spa för pengarna med Neptuns spabad. Att investera i ett spabad är en investering i hela familjens kropp och själ. Hoppa i det varma bubblande spabadet en krispig kall vinterkväll och njut av varandras sällskap.

Hitta spabad från Neptun här

Sunrise Spas

Sunrise Spas tillverkar sina Spabad i deras egen fabrik i Kanada och är en av de främsta spatillverkarna i världen. Sunrise Spa erbjuder ett brett utbud av olika kollektioner av spabad med allt från lite billigare spabad till lyxiga spabad med avancerade funktioner.

Hitta spabad från Sunrise Spas här