Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Installation Robotgräsklippare

Få din robotgräsklippare installerad av en expert som hjälper dig att planera bl.a. bästa placering för laddningsstation och som gräver ner gränskabeln runt om hela tomten för bästa mest optimala klippresultat.


OBS! Denna tjänst säljs numera bara hos 140kvadrat.se. Till 140kvadrat.se!

Installation Robotgräsklippare

Under en installation tas din tomts specifika utformning och dina särskilda behov i beaktande för att optimera resultatet av klipparen utförande. Målet är att din gräsmatta ska bli så fin och fräsch som det är möjligt, samt att du kan spara så mycket tid som möjligt. - Detta med minsta möjliga ansträngning från din sida.

Material

Vid köp av en robotgräsklippare som kräver installation ingår en viss mängd gränskabel vilken under installationen grävs ned runt tomten. Under tekniska detaljer för varje robotgräsklippare finns information om hur många meter kabel som beräknas gå åt för respektive klippare.

Arbete

Följande bör ingå i form av arbete:
  • Planering av gränskabel-läggning och placering av laddningsstation
  • Gränskabel läggs och laddningsstation monteras
  • Schema för klippning ställs in
  • Instruktioner för hantering och handhavande ges

Gränskabeln grävs oftast ned med hjälp av en elektrisk "jordfräs" som installatören bör ta med sig på installationsdagen. Denna jordfräs begraver kabeln på ett precist bestämt djup i jorden. Laddningsstationen driftsätts elektriskt via befintligt jordat uttag.

Pris

Eftersom att olika klippare är avsedda för olika stora tomter uppskattas installationen bli avspeglande olika krävande och priset för installation beräknas således olika.