Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Varumärken Solpaneler

Investera i förnybar energi med solpaneler. Med solpaneler på din villa tar du vara på solens strålar som i sin tur omvandlas till elektricitet för ditt hem. Det vanligaste är att placera sina solpaneler på taket, men det går också att placera på annan lämplig yta där solen ofta exponeras. Upptäck vårt sortiment av solpaneler från varumärken som Axitec, LG och Luxor.

Polarpumpen har ett brett sortiment av solpaneler

Vi vill göra det enkelt för dig som ska investera i solceller, därför erbjuder vi totalentreprenad med skräddarsydda solcellspaket för dig och din fastighet. Du kan känna dig trygg med att vi vägleder dig hela vägen från att din beställning är lagd, genom konsultation och ansökningar till att installationen är genomförd. Naturligtvis har vi även full kundsupport för dig som kund under hela solpanelernas 25 åriga livslängd..

Vi på Polarpumpen säljer för närvarande följande märken:

Axitec

Axitec erbjuder prisvärda solpaneler i olika modeller och med olika effekt. Välj vilket utseende som passar ditt tak bäst. Kanske är det helsvarta solceller som smälter in bäst? Eller vill du hellre ha solpaneler med silverfärgad aluminiumram? Oavsett vilket utseende du väljer, har de en effekt på 300-310 Watt och kommer ge din villa förnybar och miljövänlig energi.

Hitta solpaneler från Axitec här

LG

När du funderar på att investera i solceller, kan varumärket spela stor roll i beslutet. LG har du säkert hört talas om, genom andra tekniska produkter som tv-apparater, musikanläggningar m.m. Att köpa solceller från ett välkänt varumärke är en trygghet för många. LG solar erbjuder kvalitativa solpaneler för garantera att din investering blir den allra bästa. Med kontroll i varje steg i processen av skapandet kan de garantera bra kvalitet och hitta innovativa lösningar. Tack vare dessa kontroller kan de också erbjuda sina kunder långa garantier.

Hitta solpaneler från LG här

Luxor

Luxor har sedan 2004 tillverkat solpaneler, motiverade och inspirerade av den stora idén om solenergi. Idag producerar de paneler i över 60 länder, och har en kapacitet på 350 MWp. Luxor har som vision att vara ekonomiska och erbjuda säkra och hållbara produkter. De har strikta kvalitetskontroller och övervakar produktionen med ingenjörer på plats i produktionsländerna för att säkerställa att allt går riktigt till och att tillverkarna följer deras standard och testkriterier.

Hitta solpaneler från Luxor här