Daikin Emura 25

lld-s-e25

Daikin Emura 25

Artikelnummer: lld-s-e25
Klicka här för att se andra, aktuella produkter.
Prisbelönt design
Värmer 25m² - 150m²
Steglös temperatur 10-30°C

Från 306 kr/månad

Detaljer

Prisad design och WiFi som standard

Daikin Emura är en effektiv luft-luftvärmepump, som samtidigt är både funktionell och ovanligt snygg.

Användbara funktioner

Daikin Emura har flera praktiska funktioner, exempelvis 3D-luftflöde, komfortläge, nattdriftsprogram och en två-områdesnärvarosensor.

Närvarosensor ger energibesparing

Med den avancerade närvarosensorn anpassar Daikin Emura luftflödet och den inställda temperaturen utifrån om det finns människor i rummet eller ej. Är rummet tomt minskar värmepumpen energiförbrukningen, men naturligtvis kan du välja att inte använda funktionen, om du alltid vill vara säker på full värme.

3D-luftflöde för bättre värmespridning

Daikin Emura's 3D-luftflöde säkerställer att luften distribueras jämnt i rummet. Vid uppvärmning trycks den varma luften ner mot golvet och vid kyldrifts riktas den uppåt, eftersom det kan vara obehagligt att vistas direkt i drag. Luften renas dessutom av det fotokatalytiska luftreningsfiltret i värmepumpen.

Jämn temperatur för bättre sömn

Nattdriftsprogrammet ser till att ditt hem håller en jämn temperatur även nattetid då förändringar i temperaturen kan störa sömnen. Om du använder nattdrift med timer kommer temperaturen automatiskt minska med 2 grader i värmedrift och öka med 0,5 grader i kyldrift, för att ytterligare öka möjligheten för god sömn.

Hög energimärkning

Daikin Emura har en energimärkning på höga A++ för värme och A+++ för kyla. Energimärkningen ska hjälpa dig som kund att hitta energisnåla produkter.

Designad för det moderna hemmet

Luft-luftvärmepumpen Daikin Emura är designad i Europa för ett modernt hem. Den har en bågformad frontpanel, och ett smidigt och elegant utseende, där luftriktarna har integrerats i designen. Det är inte konstigt att värmepumpen har vunnit prestigfyllda Red Dot Design Award för sin exklusiva design.

Fler fördelar

• Energimärkning A++ för värme
  • Mycket låg ljudnivå
  • Snygg design i matt vit
  • Värmedrift ner till -25 °C och kyldrift ner till -10 °C
  • Smarta funktioner för maximal komfort i ditt hem
  • WiFi-styrning ingår
  • Automatisk återstart vid strömavbrott
OBS! Modellen som du just nu tittar på har utgått ur vårt sortiment.
Klicka här för att se andra, aktuella produkter.

Teknisk Information

Generellt
Produkttyp Luft-luftvärmepump
Märke Daikin
Funktioner
  • Designad innedel
  • Steglös värme 10-30°C
  • WiFi-styrning ingår
Garanti 5 års totalgaranti. (Gäller privatkunder, och under förutsättning att garanti registreras på standbyme.daikin.se, inom 30 dagar från installationsdatum. Annars 3 års materialgaranti.)
Värme
Kvadratmeter (Max.) Maximalt antal kvadratmeter värmepumpen kan värma, vid optimala förhållanden.
Läs mer
150
Kvadratmeter (Min.) Minsta antalet kvadratmeter värmepumpen beräknas kunna värma.
Läs mer
10
Kapacitet (Max.) Värmepumpens kapacitet ska matcha husets behov av värme.
Läs mer
kW 4.5
Kapacitet (Nom.) Värmepumpens kapacitet ska matcha husets behov av värme.
Läs mer
kW 2.4
Kapacitet (Min.) När man ska värma ett mindre utrymme är det bra om lägsta kapaciteten är låg.
Läs mer
kW 1.3
Arbetsområde utomhustemperatur (kallast / varmast) Mellan dessa utomhustemperaturer kan värmepumpen producera värme med värmepumpsteknik.
°C -25 / -
Energimärkning värme Produktens Energimärkning vid uppvärmning. Energimärkning hjälper dig att välja energisnåla produkter.
Läs mer
A++
SCOP SCOP-värdet visar hur mycket mer energi värmepumpen ger mot vad den förbrukar, sett över en hel säsong i den mellersta zonen.
Läs mer
4.6
Kyla
Kapacitet (Max.) Värmepumpens kapacitet ska matcha husets behov av kyla.
Läs mer
kW 3
Kapacitet (Nom.) Värmepumpens kapacitet ska matcha husets behov av kyla.
Läs mer
kW 2.7
Kapacitet (Min.) När man ska kyla ett mindre utrymme är det bra om lägsta kapaciteten är låg.
Läs mer
kW 1.3
Energimärkning kyla Produktens Energimärkning vid luftkonditionering. Energimärkning hjälper dig att välja energisnåla produkter.
Läs mer
A+++
SEER SEER-värdet visar hur mycket mer energi värmepumpen ger mot vad den förbrukar, sett över en hel säsong.
Läs mer
8.5
Utomhusdel
Modell RXG-25L2V1B
Vikt kg 40
Ljudtrycksnivå dB(a) 48 /45
Inomhusdel
Modell FTXG-25LV1BW
Vikt kg 12
Ljudtrycksnivå dB(a) 41 / 34 / 28 / 19
El
Strömförsörjning Ø, V, Hz 1-fas, 230V, 50Hz
Rekommenderad säkring A 13
Köldmedium
Köldmedium typ Vilken sorts köldmedium som används i värmepumpen.
Läs mer
R410A
Köldmediemängd Hur mycket köldmedium som används i värmepumpen.
Läs mer
g 1050
Köldmedierör (Max / Min) Hur långa köldmedierören kan vara.
Läs mer
m 20 / - / -
Köldmedierör max höjdskillnad Hur stor höjdskillnad värmepumpen och köldmedierören klarar.
Läs mer
m 15
Till Tekniker
Anslutning köldmedierör (gas, vätska) tum 3/8 | 1/4
Installation

Standardinstallation för luft-luftvärmepump

Beställ en standard-installation till din luft-luft

Genom att anlita en kompetent installatör till din luft-luftvärmepump, får du ut mer av din investering. Med en korrekt installation får du ut maximal effekt och undviker problem och onödigt slitage.

Så beställer du installation

Vill du ha hjälp med installation, väljer du till det smidigt här på produktsidan.

Ovanför köpknappen kan du välja om du vill ha installation.

Tillbehör

Tillbehör för Daikin Emura 25

Kampanj

Kampanjer och erbjudanden för Daikin Emura 25

Här listar vi erbjudanden och kampanjer relaterade till Daikin Emura 25 Våra aktuella erbjudanden är:

Lägg till installation

- Bli bjuden på fraktkostnaden (värde upp till 1290 kr)

Välj installation här

Fredag 8.00 - 17.00
Söndag 10.00 - 18.00