Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Daikin | Luftfuktare

Höj luftfuktigheten hemma och må bättre! Med en lagom luftfuktighet mår både du och ditt hus bättre. Luftfuktare från inomhusklimatexperten Daikin hittar du här.

Rätt luftfuktighet med Daikin

På vintern är luftfuktigheten ofta låg inomhus. När luftfuktigheten är låg, kan vi drabbas av allt från irriterade luftvägar till torr hud. Vi blir dessutom mer mottagliga för sjukdomar och har svårare för att ta upp syre ur luften - vilket gör oss trötta och kanske får vi huvudvärk. Många gånger när vi tänker att det är dålig luft inne på vintern är det inte syrebrist som är boven i dramat, utan fuktbrist. Detta kan du åtgärda med en luftfuktare från Daikin.

Daikin är experter på inomhusklimat

Daikin är riktiga experter inom värmepumpar, luftkonditionering och inomhusklimat. De är en föregångare i branschen och en ledande aktör inom värmepumpsbranschen. De ligger i framkant när det gäller utveckling av kompressorer, inverterteknik och andra tekniska lösningar som revolutionerar branschen. Företaget grundades i Japan redan 1924 och kom till Sverige 1969.

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!