Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor

Adax Element & radiator

Här hittar du element från norska Adax - en marknadsledande aktör med stor erfarenhet av produkter anpassade efter nordiska förhållanden.

Innovativa och användarvänliga elelement från Adax

År 2008 tilldelades företaget “Märket för god design” av Norsk Designråd för sin Neo-radiator och under hösten 2016 var Adax de första på marknaden med att lansera en panelradiator med inbyggt WiFi. Med inspiration från sin historia av nytänkande och revolutionerande produkter arbetar företaget hela tiden hårt för att leverera kvalitetsprodukter som underlättar i kundens vardag. Med kunniga medarbetare och lång erfarenhet är Adax ett mycket bra val när du letar efter ett nytt elelement.

Om Adax

Adax AS startades 1948 av bland annat ingenjören Auen Daniel Auensen - därav namnet. Företaget började med att tillverka mindre elektriska hjälpmedel såsom mixer, våffeljärn och hårfönar som senare övergick till mobila värmeapparater och väggradiatorer. Adax var bland de första företagen som levererade en radiator med termostat och med över 70 års erfarenhet av banbrytande teknik är de idag marknadsledande i Skandinavien.

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!