Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Premium-installation frånluftsvärmepump

iflp-pak
iflp-pak

Premium-installation frånluftsvärmepump

Artikelnummer: iflp-pak
  • Gäller hela Sverige
  • Möjlighet till ROT-avdrag

* Obligatoriska fält

Beställningsvara

Beskrivning
Detaljer

Premium-installation Frånluftsvärmepump Utbyte

En premium-installation är ett installationspaket för dig som hellre låter ett proffs ordna med allt. I denna installationstjänst bär installatören in din nya värmepump till den plats där den ska installeras, och ser till att den kopplas upp mot ditt befintliga system.

När installationen är färdig och du har fått instruktioner om produkten tar installatören med sig emballage och din gamla frånluftsvärmepump och kör den till en återvinningsplats.

El-installation ingår

Vid köp av en premium-installation av frånluftsvärmepump ingår elinstallation. En elektriker kommer att finnas på arbetsplatsen för att säkra att frånluftspumpen får rätt spänning.

ROT-avdrag för värmepumpsinstallation

Vid en värmepumpsinstallation har du möjlighet att utnyttja rotavdraget. Du betalar ett lägre pris redan från början för installationen och vi på Polarpumpen står för kontakten med Skatteverket. Det är ditt ansvar att ha koll på att du uppfyller kraven på rotavdrag.

Teknisk Information

Övrig data    
Allmänt
Rotavdrag   Möjlighet till 30 % - gör ditt val!1
Polarpumpen behöver ditt personnummer och din fastighetsbeteckning.
Tillstånd   Kund ansvarar för att alla nödvändiga tillstånd finns.2
Fotnoter

1För ROT-avdrag behöver Polarpumpen ditt personnummer och din fastighetsbeteckning. Om Skatteverket inte beviljar hela eller delar av den preliminära skattereduktionen som Polarpumpen AB dragit av, har Polarpumpen AB rätt att efterfakturera det belopp som Skatteverket inte beviljat. Läs mer om vad som gäller för ROT-avdrag här!

2Polarpumpen förutsätter att du som kund har alla nödvändiga tillstånd för att installationen ska kunna utföras. Skulle en tredje part efter installationen komma med krav om demontering av anläggningen, frånsäger sig Polarpumpen alla eventuella kostnader som uppstår i samband med demontering eller åtgärd av fasad. Alla dessa kostnader efterfaktureras dig som kund.

Andra som har tittat på produkten har också tittat på