Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,2
Delbetalning med Svea

Populär frånluftsvärmepump

En frånluftsvärmepump är ett populärt val när du vill få en komplett energibesparande lösning för uppvärmning, varmvatten och ventilation. Allra flest väljer en inverterstyrd frånluftsvärmepump vars effekt regleras utifrån husets aktuella värmebehov. Vidare är de mest sålda frånluftsvärmepumparna ofta utvecklade av välkända och etablerade tillverkare med lång erfarenhet inom branschen.

Mest populär frånluftsvärmepump för villa

Compress 3800i EW9 - Bosch

Compress 3800i EW9 - Bosch

  • Värmer upp till 220m²
  • Perfekt till utbyte
  • Optimal energibesparing

1 44900 kr

Bland de mest populära frånluftsvärmepumpar hittar du modeller som ger hög energibesparing vid hög effekt. Idag har energibesparing blivit en viktig del av planeringen när man väljer en ny värmekälla till sitt hem.

Effekten av att allt fler gör energismarta val för framtiden är att många väljer bort frånluftsvärmepump till förmån för en luft-vattenvärmepump, eller en bergvärmepump, med ett kompletterande frånluftsaggregat som alternativ. Paketet blir detsamma med kontrollerad frånluftsventilation, varmvatten och uppvärmning av huset, med skillnaden att energibesparingen blir större.

Här kan du läsa mer om skillnaden mellan en frånluftsvärmepump och ett kompletterande frånluftsaggregat:

Frånluftsaggregat eller frånluftsvärmepump?

Ta reda på vilken lösning som är mest populär i hushåll som liknar ditt

Vad har andra, som har liknande behov och hushåll som jag, valt för frånluftsvärmepump? Det kan vara svårt att veta, eller förstå, vilket val som är bäst för just ditt hus. Våra rådgivare har lång erfarenhet av att ta fram skräddarsydda lösningar för många olika hushåll och förutsättningar. Kontakta oss på 0770-777600, så hjälper vi dig hitta den bästa lösningen för just ditt hem!