Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor

ComfortZone | Tillbehör frånluftsvärmepump

ComfortZones tillbehör hjälper dig att optimera din frånluftsvärmepump. Olika hem har olika förutsättningar och därför har ComfortZone tagit fram olika typer av tillbehör.

Maximera din ComfortZone frånluftsvärmepump

En frånluftsvärmepump är en klimatsmart investering som kommer ge dig och ditt hus värme under en lång tid. Beroende på vilket hus du bor i kan dock ett tillbehör optimera ditt ComfortZone-köp ytterligare. Du kanske finner stor glädje i att rena din luft till det maximala eller i att optimera utseendet på din frånluftsvärmepump. För att få ut så mycket som möjligt av din frånluftsvärmepump från ComfortZone finns tillbehören som hjälp.

Fördelen med extra rumsgivare

En rumsgivare är ett praktiskt tillbehör som ger din frånluftsvärmepump från ComfortZone bättre förutsättningar att mäta och anpassa efter just ditt hem, utan att du behöver springa ned i källaren. Ett bekvämt sätt att optimera din frånluftsvärmepump.

Friskare inomhusklimat

Genom att även installera ett tilluftsvärmeaggregat kan du både sänka din driftkostnad ytterligare och även förbättra din inomhusluft. Aggregatet filtrerar nämligen luften från sot, pollen, damm och andra partiklar.

Klassiskt och stilrent överskåp

Du kan även snygga till din frånluftsvärmepump med ett stilrent överskåp. Överskåpet döljer störande ventilationskanaler och är designad för att passa samtliga av de senaste frånluftsmodellerna från ComfortZone.

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!