Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
CTC EcoAir 600M

CTC
EcoAir 600M

61 990 kr
Tillfälligt slut: 

Beskrivning

CTC EcoAir 600M, en serie varvtalsstyrda luft-vattenvärmepumpar, med en effekt på 2,5-22 kW, som automatiskt anpassar sig till husets effektbehov under året. Finns i modellerna: 610M, 614M och 622M.
Maximal besparing
CTC EcoAir 600M är en serie högeffektiva varvtalsstyrda luft/vattenvärmepumpar som anpassar sig automatiskt till villans, fastighetens eller den mindre industrifastighetens effektbehov under året. Vid stort effektbehov ökar effekten och vid lägre varvar kompressorn ner och effekten minskar. Tack vare detta får du alltid maximal besparing.


CTC EcoAir 600M är optimerad för att på bästa sätt ta tillvara på den miljövänliga energin som finns i luften. Den överför luftens energi till värme och varmvatten och kräver inga borrhål eller slingor i marken. CTC EcoAir 600M har automatisk avfrostning som ger mer värme, mer effekt och ökad livslängd. CTC EcoAir 600M är självklart utrustad med kondensvattentråg med inbyggd värmare som standard.

Högeffektiv varmvattenberedning
Inomhusmodulen CTC EcoZenith i350 har utrustats med en högeffektiv varmvattenberedning som producerar över 300 liter varmvatten. För att göra det enkelt att justera värme och varmvatten har värmepumpens inomhusmodul pekskärm i färg.

CTC EcoZenith i350 inomhusmodul
CTC EcoZenith i350 är en högeffektiv inomhusmodul, med många möjligheter och inbyggd värmepumpsstyrning. Den perfekta kombinationen för en komplett värmepump, är att installera den tillsammans med den effektiva luft-vattenvärmepumpen CTC EcoAir.


Tack vare ny effektiv isolering som ger minimala energiförluster och en kombination med någon av de högeffektiva varvtalsstyrda luft-vattenvärmepumparna, kan vi stolt presentera mycket höga SCOP värden.

Snygg och smidig design
CTC EcoZenith i350 har samma vita stilrena design som våra bergvärmepumpar, vilket gör att de passar in i de flesta miljöer. Välj den höjd på inomhusmodul som passar hemma hos dig. Den låga modellen har röranslutningarna i toppen medan den höga ansluts i botten.

Klimatstyrd för bästa komfort
Den inbyggda automatiken är klimatstyrd och tar hänsyn till temperaturen både inomhus och utanför. Som standard kan CTC EcoZenith i350 styra två olika värmesystem. Med CTC EcoZenith i350 är det mesta standard. Expansionskärl, matarkabel och framledningsgivare är fabriksmonterade. Dessutom bipackas manometer och automatisk avluftare.

Teknisk information

VarumärkeCTC
Art.Nr.6251389
Värmeeffekt14 kW
Luftflöde3129 m3/h
Spänning400 V
Djup Utomhusdel545 mm
Energieffektivitet VarmluftA++
Värmeeffekt Nominell8 kW
Höjd Utomhusdel1080 mm
Köldmediemängd2200 g
Köldmedium TypR407C
SCOP Värde Medeltemp4,9
Ljudtrycksnivå Utomhus51 dB-A
Vikt Utomhusdel174 kg
Bredd Utomhusdel1245 mm