Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
Fujitsu Waterstage High Power SPLIT 11 Luft-vattenvärmepump
Fujitsu Waterstage High Power SPLIT 11 Luft-vattenvärmepump
Fujitsu Waterstage High Power SPLIT 11 Luft-vattenvärmepump
Fujitsu Waterstage High Power SPLIT 11 Luft-vattenvärmepump

Fujitsu
Waterstage High Power SPLIT 11 Luft-vattenvärmepump

60 °C varmvatten vid -20 °C
Värmer mellan 20m² - 300m²
Anpassad för det svenska klimatet

Ange ditt postnummer för att se pris och välja installation.

73 980 kr
Tillfälligt slut: 

Beskrivning

Fujitsu Waterstage High Power SPLIT 11 är ett supereffektivt luft-vattensystem! - Fujitsu Waterstage High Power är en luft-vattenvärmepump som är försedd med Fujitsus mest effektiva teknik. Den ger dig en enastående möjlighet att sänka dina uppvärmingskostnader med en maximal besparing. Detta supereffektiva luft-vattensystem kan kopplas till ditt vattenburna uppvärmningssystem och tappvatten. Din uppvärmning blir mer ekonomisk och du får dessutom duschvatten till en lägre kostnad.
Klarar svenska vintrar

High Power-serien är konstruerad för att klara svenska vintrar. Den arbetar effektivt ända ner till -25 °C och den nominella värmekapaciteten behålls ända ned till -7 °C. Vid en utomhustemperatur på -20 °C, kan luft-vattenvärmepumpen fortfarande producera 60-gradigt varmt vatten utan elpatron. Med hjälp av en inbyggd elpatron kan du dessutom få extra hjälp med uppvärmningen om det blir extra kallt. En högre vattentemperatur passar även mycket bra om du har lite äldre radiatorer. Med High Power-serien kan du få över 50 °C till radiatorerna.

Säkert mot frysskador

Luft-vattenvärmepumpen Fujitsu Waterstage High Power är konstruerad för att ge dig trygga vintrar. Mellan innedel och utedel är det köldmedium istället för vatten. På så vis kan du känna dig säker mot frysskador då rören inte fryser vid strömavbrott eller riktigt låga temperaturer.

Hög driftsäkerhet

Systemets komponenter är av rostfritt stål och en inbyggd elpatron säkerställer att det alltid finns värme, även om inte luft-vattenvärmepumpen räcker till. Den koaxiala värmeväxlaren är utvecklad för att klara både tryckfall och smuts i stor utsträckning. Med lite äldre radiatorer är det extra lämpligt att värmepumpen har en god förmåga att klara tryckfall.

Ett system med möjligheter

Med Fujitsus High Power serie, har du stora möjligheter att anpassa systemet. Du kan koppla flera system till en och samma styrkrets och på så vis få ut mer kapacitet. Detta passar dig som funderar på att bygga ut och behöver ett värmesystem som kan växa. Det är möjligt att koppla in två oberoende värmekretsar.

Teknik i framkant

High Power-serien är utrustad med en dubbel rotationskomprimator och linjärt kontrollerad insprutning. På så vis kan man få en högre vattentemperatur med enbart processorn.

Fler fördelar med Waterstage High Power
- Effektiv
- Lättplacerad
- Kraftfull
- Tystgående
- Lättskött
- Driftsäker

Generellt
- Garanti: 5 års totalgaranti (under förutsättning att installation köps av Polarpumpen och att garantin registreras inom 30 dagar efter installation på http://af.fgnordic.se/polarpumpen). Annars 2 års materialgaranti.
- Märke: Fujitsu
- Produkttyp: Luft-vattenvärmepump
- Trygghetsförsäkring: Förläng med upp till 14 års trygghetsförsäkring (under förutsättning att installation köps av Polarpumpen och att försäkringen registreras inom 30 dagar på www.arctic.se/fujitsu).

Teknisk information

VarumärkeFujitsu
Art.Nr.lvf-whps-11
TypLuft-vattenvärmepump
Anslutning El Inomhusdel3-fas
Anslutning El Utomhusdel3-fas
COP Värde4,3
Djup Inomhusdel457 mm
Djup Utomhusdel330 mm
Energieffektivitet VarmluftA++
Max Värmekapacitet19,5 kW
Min Värmekapacitet6,2 kW
Värmekapacitet Nominell11 kW
Höjd Inomhusdel800 mm
Höjd Utomhusdel1290 mm
Tillverkargaranti5 år
Modell InomhusdelWSYK160DG9
Modell UtomhusdelWOYK112LCTA
Utgående vattentemperatur08/60 C
Köldmedierör Max Höjd15 m
Köldmedierör Max/Min44336 m
Köldmedierör utan påfyllning15
Köldmediemängd2500 g
Köldmedium TypR410A
Ljudtrycksnivå Utomhus53 dB-A
Vikt Inomhusdel42 kg
Vikt Utomhusdel99 kg
Bredd Inomhusdel450 mm
Bredd Utomhusdel900 mm
Arbetstemperatur Utomhus-20/+35 °C