Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor

Frånluftsaggregat till luft-vattenvärmepump

Den perfekta lösningen för dig med mekanisk frånluft som vill få mer effektiv uppvärmning. Kombinera en luft-vattenvärmepump och ett frånluftsaggregat och maximera din besparing.

Varför frånluftsaggregat och luftvattenvärmepump?

Har du mekanisk frånluft men önskar en värmepump som presterar bättre än frånluftsvärmepumpen? En frånluftsvärmepump har sina begränsningar. Eftersom frånluftsvärmepumpens energikälla är inomhusluften, finns det en maximal mängd energi att tillgå. Även om värmepumpen återvinner samma värme om och om igen, går mycket värme förlorad. Genom att byta värmekälla till utomhusluften, finns det möjlighet att öka kapaciteten och besparingen.

Lösningen på ett vanligt problem

Ett vanligt problem i hus med mekanisk frånluft är att energikostnaderna blir oväntat höga. Därför är det också vanligt att man ser sig om efter andra lösningar och alternativa värmekällor. Med ett frånluftsaggregat som säkerställer att den mekaniska ventilationen fungerar optimalt, kan du byta upp dig till en mer kraftfull och energisnål värmepump - en luft-vattenvärmepump.

Är detta något för mig?

Vill du ta reda på om detta är en passande lösning för dig? Kontakta gärna vår rådgivning på 0770-777 600 eller efterfråga en offert, för att få förslag på passande lösningar med luft-vattenvärmepump och frånluftsaggregat till ditt hus.

Filtrera

13990kr
21990kr

nibe

(1)

pbh

(1)

Sortera

2 Produkter

Nibe FLM S45 Frånluftsmodul

Nibe

FLM S45 Frånluftsmodul

Till NIBE S-serien

Enkel styrning

21 990 kr

Leveranstid 14-16 veckor

PBH FBX-XL Frånluftsaggregat

PBH

FBX-XL Frånluftsaggregat

Större kontroll

Ökar prestanda & livslängd

Enkel att underhålla

13 990 kr

Leveranstid 2-4 veckor

Du har sett alla 2 produkter