Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

FTX-aggregat och luft-vattenvärmepump

Den perfekta lösningen för dig med mekanisk till- och frånluft som vill få mer effektiv uppvärmning. Kombinera en luft-vattenvärmepump och ett FTX-aggregat och maximera din besparing.

Varför FTX-aggregat och luft-vattenvärmepump?

Har du mekanisk till- och frånluftsventilation men önskar ett värmesystem med lite bättre effekt? FTX-system har sina begränsningar. Eftersom energikällan är inomhusluften, finns det en maximal mängd energi att tillgå. Även om FTX-systemet återvinner samma värme om och om igen, går mycket värme förlorad. En luft-vattenvärmepump hämtar energi från utomhusluften och här finns det därför större möjligheter att öka kapaciteten och din besparing.

Perfekt lösning på vanligt problem

Det är vanligt att man upplever att effekten inte är tillräcklig i hus där man återvinner värmen i ventilationsluften. Mycket energi går oundvikligen förlorat, om inte huset har exceptionellt bra isolering, vilket sällan är fallet. Genom att växla upp till en annan värmekälla, exempelvis genom att skaffa en luft-vattenvärmepump, finns det stora möjligheter att säkra upp en bättre effekt och bättre täcka husets värmebehov. På så vis kan man ofta göra en större besparing.

Är FTX-aggregat något för mig?

Vill du ta reda på om FTX-aggregat och luft-vattenvärmepump är en passande lösning för dig? Vi hjälper dig hela vägen från rådgivning till färdig installerad lösning. Kontakta gärna vår rådgivning på 0770- 777 600 eller efterfråga en offert, så får du förslag på luft-vattenvärmepump och FTX-aggregat till ditt hus.

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!