Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Daikin

Daikin är riktiga experter inom värmepumpar, luftkonditionering och inomhusklimat. De är en föregångare i branschen och en ledande aktör inom värmepumpsbranschen. De ligger i framkant när det gäller utveckling av kompressorer, inverterteknik och andra tekniska lösningar som revolutionerar branschen. Företaget grundades i Japan redan 1924 och kom till Sverige 1969. Läs mer

Daikin varumärke

Daikins produktområden

Vi är stolta över att kunna erbjuda produkter från Daikin inom flera olika produktområden.

Luft-luftvärmepumpar

Daikins ledande värmepumpsteknik hittar du i en rad olika luft-luftvärmepumpar. Daikin erbjuder ett brett sortiment, där det är lätt att hitta en produkt som verkligen passar dina behov och önskemål.

Till Daikin luft-luftvärmepumpar

Luft-vattenvärmepumpar

Daikin Altherma luft-vattenvärmepumpar är utvecklade för att ge god effekt och hålla länge i nordiskt klimat. Japansk värmepumpsteknik är världskänd och i kombination med ett extra fokus på svenska förutsättningar levererar Daikin luft-vattenvärmepumpar i världsklass.

Till Daikin luft-vattenvärmepumpar

Bergvärmepumpar

Varför krångla till det? Daikin erbjuder en bergvärmepump med energibesparande inverterteknik, som passar i till nästan alla hus, eftersom den anpassar kapaciteten efter förutsättningarna. Resultatet? Toppresultat i Folksams värmepumpstest.

Till Daikin bergvärmepumpar

AC för hem och kontor

Daikin är ledande tillverkare när det kommer till AC. Självklart hittar du även Daikins utmärkta luftkonditioneringivår butik.

Till Daikin AC för hem och kontor

AC för serverrum

Daikin har även luftvärmepumpar som kan användas för att kyla och avfukta ditt serverrum. Med rätt klimat i serverrummet kan du känna dig trygg med att dina servrar mår bra.

Till Daikin AC för serverrum

Luftrenare

Med luftrenare kan du få riktigt ren luft hemma, eftersom luftrenaren från Daikin avlägsnar pollen, allergener, virus, damm och bakterier för luften. Perfekt för dig med allergi, astma eller bara vill ha riktigt bra luft hemma.

Till Daikin luftrenare

Luftfuktare

För att få bra inomhusklimat krävs ibland lite extra fukt. Därför erbjuder Daikin även luftfuktare i sitt breda sortiment med produkter för ett bättre inomhusklimat.

Till Daikin luftfuktare