0770-777 600, måndag-fredag 8-17

Daikin

Daikin varumärkeDaikin är riktiga experter inom värmepumpar, luftkonditionering och inomhusklimat. De är en föregångare i branschen och en ledande aktör inom värmepumpsbranschen. De ligger i framkant när det gäller utveckling av kompressorer, inverterteknik och andra tekniska lösningar som revolutionerar branschen. Företaget grundades i Japan redan 1924 och kom till Sverige 1969.

Daikins produktområden

Vi är stolta över att kunna erbjuda produkter från Daikin inom flera olika produktområden.

Luft-luftvärmepumpar

Daikins ledande värmepumpsteknik hittar du i en rad olika luft-luftvärmepumpar. Daikin erbjuder ett brett sortiment, där det är lätt att hitta en produkt som verkligen passar dina behov och önskemål.

Till Daikin luft-luftvärmepumpar

Luft-vattenvärmepumpar

Daikin Altherma luft-vattenvärmepumpar är utvecklade för att ge god effekt och hålla länge i nordiskt klimat. Japansk värmepumpsteknik är världskänd och i kombination med ett extra fokus på svenska förutsättningar levererar Daikin luft-vattenvärmepumpar i världsklass.

Till Daikin luft-vattenvärmepumpar

Bergvärmepumpar

Varför krångla till det? Daikin erbjuder en bergvärmepump med energibesparande inverterteknik, som passar i till nästan alla hus, eftersom den anpassar kapaciteten efter förutsättningarna. Resultatet? Toppresultat i Folksams värmepumpstest.

Till Daikin bergvärmepumpar

Luftrenare

Med luftrenare kan du få riktigt ren luft hemma, eftersom luftrenaren från Daikin avlägsnar pollen, allergener, virus, damm och bakterier för luften. Perfekt för dig med allergi, astma eller bara vill ha riktigt bra luft hemma.

Till Daikin luftrenare