Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor

Ngenic Tune – energisparande termostat

Den nya generationens tillbehör till värmepumpar är här! Med Ngenic Tune optimeras bostadens energiförbrukning och sänker dina elkostnader med hjälp av en app i mobiltelefonen.

Enkel installation

När man köper Ngenic Tune får man med allt som behövs för att klara installationen själv. Med hjälp av en medföljande QR-kod, guidas man igenom alla nödvändiga steg för att Ngenic ska fungera korrekt.

Vad är Ngenic Tune?

Ngenic Tune är en termostat som hjälper det vattenburna värmesystemet att optimera energiförbrukningen. Med hjälp av tre små dosor, kommer Ngenic att läsa av bostadens temperatur, såväl inne som ute, läsa av luftfuktighet, samt solljus och anpassa värmesystemet till den inställda temperaturen. Detta görs via mobiltelefonen som styr hela husets inomhusklimat. Inne i appen ser man också bland annat hur det sett ut historiskt sett temperaturmässigt, och har hushållet timpris på el, aktiverar man enkelt elprisstyrning direkt i appen. På det sättet värms huset upp när elen är som billigast.

Fungerar Ngenic till min värmepump?

Ngenic fungerar till i princip alla vattenburna värmesystem. Välj Ngenic till luft-vattenvärmepumpen, bergvärmepumpen eller frånluftsvärmepumpen. Den är också kompatibel med de flesta fjärrvärmesystem och elpannor.

Ngenic Tune Termostat

Ngenic

Tune Termostat

Minska elkostnader

Jämnare inomhustemperatur

Enkel installation

4 990 kr

Se priset!

Ngenic Tune Extra Innegivare

Ngenic

Tune Extra Innegivare

Minska elkostnader

Jämnare inomhustemperatur

Enkel installation

695 kr

Se priset!

Du har sett alla 2 produkter