Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,2
Delbetalning med Svea

Varumärken Luftfuktare

En luftfuktare hjälper till att höja luftfuktigheten inomhus. Med en lagom luftfuktighet mår våra kroppar bättre. Det är särskilt vintertid som luften lätt blir för torr inomhus.

För många är varumärket viktigt. Ett varumärke kan stå för trygghet och bra kvalitet, eller kanske bra kvalitet trots låga priser. Därför vill vi på Polarpumpen erbjuda produkter från många varumärken för att du enkelt ska hitta något som passar just dig. I dagsläget erbjuder vi luftfuktare från följande varumärken:

Polarpumpen har ett brett sortiment

Vi på Polarpumpen är mycket stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment av luftfuktare. Vi arbetar ständigt med att ta in fler kvalitetsmärken i sortimentet, med målet att du som kund själv ska kunna välja det som passar dig bäst.

Vi på Polarpumpen säljer för närvarande följande märken:

Arctus Nordic

Arctus Nordic skapar produkter som hjälper till att skapa ett hälsosamt inomhusklimat. De har tagit fram produkter som klarar svängningar i i vårt typiska nordiska klimat. I torr luft kan lätt slemhinnor bli torra och infektioner och virus sprider sig lätt. En luftfuktare från Arctus nordic säkerställer att din luft har en normal fuktighetsnivå och fördelar luften jämnt i hela rummet.

Hitta luftfuktare från Arctus Nordic här

Beurer

En luftfuktare från Beurer ger dig ett bättre inomhusklimat och ökar ditt välbefinnande. Att hålla luften lagom fuktig är viktigt för både möbler och din personliga hälsa. På vintern när det blir kallare ute blir luften inomhus snabbt torr. Den torra luften ökar risk för infektioner och virus. Beurers luftfuktare är prisvärda och håller fuktigheten på en lagom nivå. De har en stilren design som gör att de passar in överallt i hemmet, dessutom är de kompakta och lätta att ta med dit du behöver den som mest.

Hitta luftfuktare från Beurer här

Coway

Coway är ett sydkoreanskt företag som är specialister på luftrenare och luftavfuktare, och är idag Asiens största och ledande företag inom produkter för inomhusklimat. De satsar på luftrenare med extra låg energiförbrukning, med bra filter och med innovativa funktioner. Namnet Coway betyder "alltid tillsammans" och har sedan 1989 tillverkat luftrenare för att ge sina konsumenter ett mer hälsosamt och bekvämt liv. Sedan starten har de vunnit ett flertal prestigefyllda priser både inom design och funktion.

Hitta luftfuktare från Coway här

Daikin

Daikin är riktiga experter inom värmepumpar, luftkonditionering och inomhusklimat. De är en föregångare i branschen och en ledande aktör inom värmepumpsbranschen. De ligger i framkant när det gäller utveckling av kompressorer, inverterteknik och andra tekniska lösningar som revolutionerar branschen. Företaget grundades i Japan redan 1924 och kom till Sverige 1969.

Hitta luftfuktare från Daikin här

Stadler Form

Ägaren Martin Stadler utvecklade luftfuktaren 1999 då han inte tyckte att han hittade någon passande luftfuktare i både design och funktionalitet. Idag tillverkar Stadler Form produkter som utstrålar elegans och exklusivite, men förutom en stilren design har dem lagt minst lika mycket fokus på funktionalitet. Alla produkter är testade för att ha hög prestanda och kan skapa ett bra inomhusklimat, för att öka konsumentens välbefinnande.

Hitta luftfuktare från Stadler Form här