Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Stadler Form | Luftfuktare

Stadler Forms luftfuktare är en kombination av luftrenare och luftfuktare, som ger ett hälsosamt inomhusklimat för hela familjen.

Om Stadler Form

Ägaren Martin Stadler utvecklade luftfuktaren 1999 då han inte tyckte att han hittade någon passande luftfuktare i både design och funktionalitet. Idag tillverkar Stadler Form produkter som utstrålar elegans och exklusivitet, men förutom en stilren design har dem lagt minst lika mycket fokus på funktionalitet. Alla produkter är testade för att ha hög prestanda och kan skapa ett bra inomhusklimat, för att öka konsumentens välbefinnande.

Värdeorden Stadler Form arbetar efter är att skapa produkter genom att förverkliga idéer och fokusera på sina styrkor. Istället för att följa marknaden skapar Stadler Form egna produkter, som överträffar kundens förväntningar. Stadler Form är ett schweiziskt märke som sedan 1998 utvecklat produkter för ett bättre inomhusklimat.

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!