Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Avfuktare | Förråd

Skydda din källare, ditt garage eller ditt förråd med en energisnål avfuktare. Håll nere fuktnivåerna och undvik problem med mögel. Vi erbjuder avfuktare för alla utrymmen i huset.

Lagom mycket fukt är bäst

Fukt krävs för att mögel och röta ska växa. Detta i sin tur kan skada huset, göra det svårsålt och påverka hälsan hos de boende. Redan långt innan kondens uppstår kan klimatet vara tillräckligt fuktigt för att mögel ska trivas och växa. Om fuktnivåerna är tillräckligt låga, elimineras risken för mögelpåväxt helt; det är här avfuktaren kommer in i bilden. Ett för torrt klimat är inte heller bra, lagom är bäst. Med en avfuktare väljer du hur fuktigt du vill att det ska vara.

Speciella avfuktare för källare, garage och förråd

Vad är då speciellt med en avfuktare som fungerar i dessa utrymmen? Framför allt är det avfuktare som är relativt effektiva även vid lite lägre temperaturer. Källare, garage och förråd håller ofta en lägre temperatur än vanlig boyta, eftersom det är mer ekonomiskt att inte värma för mycket. Men luften kan inte innehålla lika mycket fukt vid lägre temperaturer, och därför är låg temperatur ofta en risk för fukt. Genom att säkra upp ouppvärmda ytor med avfuktare kan du skydda utrymmet mot mögel, utan att behöva betala för dyr värme.

Varför avfuktare i förråd?

Vad förvarar du i ditt förråd? Kanske julsakerna, dynorna för sommarens utemöbler, skridskor, annat säsongsbetonat, eller kanske saker som du inte har en plats för just nu? Förråd håller ofta en lägre temperatur än resten av huset. Varför slösa på värme där ingen egentligen är? Samtidigt förvaras saker där, många gånger ömtåliga saker. Genom att hålla nere luftfuktigheten i förrådet med en avfuktare kan du säkerställa att mögel inte får fäste i förrådet och du kan skydda dina saker så de håller länge.

Filtrera

acetec

(1)

Portabel

(1)

Sorptionsavfuktare

(1)

Energisnål

(1)

Klarar minusgrader

(1)

20
100

Sortera

1 Produkt

Acetec EvoDry 12H Avfuktare

Acetec

EvoDry 12H Avfuktare

Avfuktar upp till 200 m³

För krypgrund, vind & källare

Sorptionsteknik

15 490 kr

Se priset!

Leveranstid 2-4 veckor

Du har sett alla 1 produkter