Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

EchoDry | Avfuktare för källare, garage och förråd

EchoDry avfuktare är en kostnadseffektiv lösning på fuktproblem för alla sorters utrymmen. Ta bort fukten i ditt hem på ett miljövänligt sätt med EchoDry's sorptionsavfuktare.

Minska risken för fuktproblem

I krypgrund, källare, garage eller förråd kan fukt lätt uppstå när den varma luften från huset möter den kalla luften utifrån. När fukt uppstår kan det skada huset och resultera i dyra reparationskostnader. Med en avfuktare anpassad för ouppvärmda utrymmen, kan du enkelt ta bort den överflödiga fukten och eliminera risken för fuktproblem och mögel.

Avfukta badrummet

En avfuktare i badrummet är bra för att undvika fuktskador eftersom det är ett rum där det snabbt bildas mycket fukt. En bonus med en avfuktare i badrummet är att dina handdukar eller blöta kläder torkar snabbt och blir varma och mjuka.

Fördelar med EchoDry sorptionsavfuktare

I fuktiga och kalla utrymmen är EchoDry sorptionsavfuktare ett effektivt alternativ. Den avfuktar områden ner till +1°C och tar bort den överflödiga fukten för att förhindra mögel och dålig lukt. En vanlig avfuktare med kompressor är i sig mycket effektiv, men passar bättre i utrymmen som är varma och där luftfuktigheten är hög. Till skillnad från dessa behåller sorptionsavfuktaren sin avfuktningskapacitet lika bra vid en plusgrad som vid tjugo och är därför bättre anpassade för vårt svenska klimat.

Så fungerar sorpitonsavfuktaren

En sorptionsavfuktare är ett bra alternativ vid akuta vattenskador eller vid nybyggen då den har hög effekt. Kall och fuktig luft passerar genom ett fuktabsorberande hjul, fukten förångas sedan med hjälp av ett värmeelement och passerar genom en kondensor där fukten kondenseras till vatten som samlas upp i en tank.

Om EchoDry

Echodry är specialiserade på sorptionsavfuktare, som passar i garage, källare och förråd. Varumärket stället höga krav på både funktion och kvalitet.

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!