Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Innova | Avfuktare för källare, garage och förråd

Innovas energieffektiva avfuktare för badrum, tvättstuga, källare, garage och förråd gör att mögel och fukt håller sig borta och bidrar till ett välmående hus. Hitta en luftavfuktare som passar dig i Innovas noga utvalda sortiment.

Motverkar fukt i ditt hus

Innovas kondensavfuktare ger en energieffektiv avfuktning i utrymmen med lite högre temperatur. I uppvärmda eller delvis uppvärmda utrymmen är en kondensavfuktare ett utmärkt val.

Avfuktare för källare och garage

Fukt i källaren är ett vanligt problem för husägare. På grund av att temperaturen ofta är lägre i källare och garage än i resten av huset kan det uppstå kondensering när varm luft tränger sig in. Kondensering på tapeter, mattor eller andra ytor bidrar till dålig lukt, mögel och fuktskador. En investering i en energieffektiv avfuktare från Innova gör att du kan skydda det du förvarar i ditt hem från överflödig fukt och gör att du bibehåller ett hälsosamt inomhusklimat.

Garage - Ta hand om din bil, cykel eller gräsklippare

Ta hand om det du förvarar i garaget med en avfuktare. Fukt kommer lätt in med blöta bilar, cyklar eller gräsklippare. Bibehåll en lång livslängd utan fukt eller slitage på elektriska anläggningar genom att ta hand om fukten. Innovas luftavfuktare gör precis det, tar hand om fukten och låter den komma ut som torr och varm luft.

Torr och varm luft i tvättstuga och torkrum

När tvätt hängs upp i tvättstugor eller torkrum bildas det mycket fukt i luften. När fukten inte har någonstans att ta vägen kondenseras den ut på väggar och andra ytor som kan bidra till dålig lukt och mögel. Med en avfuktare från Innova kan du förvandla den fuktiga luften till torr och varm luft som gör att rummet avfuktas samtidigt som tvätten torkar snabbare.

Skydda badrummet från fuktskador

I samband med bad och dusch bildas fukt i våra badrum och eftersom dagens hus är välisolerade, riskerar fukten att stängas inne. Med en luftavfuktare blir du snabbt och enkelt av med fukten och får istället varm och torr luft till ditt badrum. Innovas avfuktare är tack vare sin design lättplacerade och får plats även i de minsta badrummen.

När Innovas luftavfuktare tagit hand om den överflödiga fukten bildas torr och behaglig luft. En fördel med det är att dina handdukar och kläder inne i badrummet torkar snabbt och håller sig fräscha.

Om Innova

Tillsammans med Ahlsell utvecklar och tillverkar Innova luftvärmepumpar, AC & avfuktare med den senaste tekniken och de smartaste funktionerna. Företagets vision är att tillverka ett gediget värmepumpssortiment som klarar påfrestningarna av ett tuffare klimat, som kraftigt sänker uppvärmningskostnaderna och som är en lönsam investering över tid.

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!