Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Meaco | Avfuktare för källare, garage och förråd

Med en sorptionsavfuktare från Meaco kan du säkerställa en hälsosam luftfuktighet i utrymmen där fukten gärna stiger, som exempelvis tvättstuga, källare eller garage. På Polarpumpen erbjuder vi olika modeller från Meaco anpassade och lämpliga för olika behov, allt från mindre modeller till rejäla industriavfuktare.

Varför en avfuktare från Meaco?

Om du söker en avfuktare som du kan lita på och som är självgående är en avfuktare från Meaco ett bra alternativ.

Avfuktare från Meaco till källaren?

Meaco är optimal för källaren då de använder sig av sorptionsteknik, som innebär att din avfuktare fungerar utmärkt även i låga temperaturer. Traditionella kondensavfuktare kräver en arbetstemperatur på ungefär 15 °C men med en avfuktare från Meaco kan temperaturen sjunka till noll utan några som helst problem. Den höga tåligheten gör att Meacos produkter passar utmärkt för dig med kalla utrymmen som exempelvis källare, eller för dig som bor långt norrut eller bara vill vara säker på att du har en avfuktare som presterar 365 dagar om året.

I källare stiger luftfuktigheten snabbt tack vare all kondens. Om exempelvis ditt torkrum är placerat i en källare ökar risken för hög luftfuktighet och framtida problem med mögel eller röta. Med en avfuktare kan du se till att undvika problem med röta och mögel.

Torka din tvätt med en avfuktare

I tvättstugor och torkrum stiger luftfuktigheten snabbt tack vare all kondens. Om ditt torkrum är placerat i en källare ökar risken för hög luftfuktighet och framtida problem med mögel eller röta ytterligare. Med en avfuktare kan du se till att undvika problem med röta och mögel samtidigt som din tvätt torkar snabbt och effektivt utan att du behöver torktumla den.

"Laundry +" program för energismart och effektiv torkning

"Laundry +" är Meacos egna energibesparande tvättprogram som passar utmärkt för dig som ska använda din avfuktare i tvättstugan eller torkrummet. Med tvättprogrammet extraheras fukten snabbt och effektivt med hjälp av en extra kraftfull fläkt som ständigt läser av fuktigheten i rummet och anpassar effekten allt eftersom vilket inte bara leder till snabbt torkande tvätt utan även minskad energiåtgång och lägre driftkostnader. Faktum är att med en Meaco avfuktare kan du torka din tvätt lika snabbt som med en torktumlare, men med betydligt lägre energiförbrukning.

Vilken Meaco avfuktare ska jag välja?

Meaco DD8L Zambezi är avfuktaren för dig som vill ha det bästa och som har lite större utrymmen du vill avfukta. Med DD8L Junior får du samma effektiva sorptionsteknik men en aningen mindre avfuktare som passar bättre för mindre utrymmen eller lägenheter. Båda modellerna är tystgående och kan med fördel användas i ett sällskapsrum eller sovrum utan att de stör. Meaco 50LM är en industriavfuktare som klarar av de riktigt tuffa situationerna. Passar bra för utrymmen under mark då den har en förmåga att kunna pumpa bort vatten upp till 3 meters höjd, och med en kapacitet på 50 liter per dag kan du verkligen lita på att den gör jobbet.

Om Meaco

Meaco är ett prisbelönat brittiskt företag som erbjuder avfuktare av hög kvalitet för diverse utrymmen och behov i ditt hem. Med en sorptionsavfuktare från Meaco kan du säkerställa en hälsosam luftfuktighet i utrymmen där fukten gärna stiger, som en tvättstuga eller ett torkrum. På Polarpumpen erbjuder vi olika modeller från Meaco anpassade och lämpliga för olika behov, allt från mindre modeller till rejäla industriavfuktare.

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!