Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
Beurer LB 88 Vit Luftfuktare

Beurer
LB 88 Vit Luftfuktare

Fuktar rum upp till 48 m²
Ultraljudsteknik
Vit stilren design
1 199 kr
Beurer LB 88 Vit Luftfuktare

LB 88 Vit Luftfuktare

1 199 kr
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

LB 88 luftfuktare är perfekt för ytor upp till 48 m². Med en dual-techology teknik får du optimal ångspridning, med hygienisk och bakteriefri luftfuktning. Förutom hög effekt och optimal ångspridning är LB 88 en av marknadens tystaste luftufktare.
6 liter vattentank
LB 88 från Beurer har en stilren design som gör den lätt att placera där du behöver den som mest. Fukten som sprids i luften kommer från 6 liters vattentanken som är rymlig och gör att du slipper byta vatten så ofta. När påfyllning väl behövs är den enkel att lyfta ut. När vattentanken är tom stängs luftfuktaren av automatiskt.

Hög dimensionering av ånga
Beurer LB88 Vit har ultraljudsteknologi för optimerad ångspridning. Förstärkaren är steglöst variabel och kan sprida ånga i tre olika nivåer. Luftfuktaren avger en tunn fin ånga som sprider ut sig i rummet och skapar en behaglig känsla. Värmefunktionen för ångan gör att luften som kommer ut är helt fri från bakterier.

Flera luftfuktare för ett stora utrymmen
Har du behov av förbättrad luftfuktighet till en större yta/omgivning rekomenderar vi att satsa på flera mindre luftfuktare av samma modell istället för en stor modell. Skälet är helt enkelt att du får bättre fuktspridning och kan hålla en jämnare fuktighetsnivå i rummen.

Bättre atmosfär
Att kunna skapa ett hälsosamt inomhusklimat i bostaden, på arbetsplatsen, i skolan och andra offentliga lokaler är inte alltid så enkelt. Därför bör du en använda luftfuktare, den förhindrar skador från torr luft. Förutom att våra kroppar påverkas av ett torrt klimat så är också trä-ytor och material som tex parkett särskilt känsliga.

Fler fördelar:
-Kapacitet att fukta ytor upp till 48kvm
-Fuktar upp till 550ml/h
-6 liter vattentank
-Ultrasonic
-1 års garanti

Teknisk information

VarumärkeBeurer
Art.Nr.B68116
FärgVit
Garanti1 år
TypLuftfuktare
EAN-nr4211125681166