Fri frakt vid installation
Installerar i hela landet
Endast certifierade installatörer

VVS - produkter och installation

Behöver du hjälp med VVS? Hos oss på Polarpumpen hittar du produkter inom VVS inklusive installation till rätt pris. Gör det enkelt för dig med en helhetslösning. Varmt vatten är en förutsättning i våra hem. Vi använder det varma vattnet för att hålla oss själva och huset rena. Här hittar du praktiska lösningar för varmt vatten. Läs mer

Varmt vatten är en självklarhet i hemmet. Vi erbjuder praktiska och energisnåla lösningar inom VVS. Självklart kan du även köpa installation. Läs mer

Populära produkter inom VVS

3 artiklar

per sida

3 artiklar

per sida

VVS står egentligen för värme, vatten och sanitet. Det är ett stort och brett område, som innefattar en stor del av det vi på Polarpumpen jobbar med. Här under VVS-kategorin kommer du till att börja med hitta varmvattenberedare och värmepumpsberedare som hjälper dig att få varmt tappvatten..

Varmvattenberedare

Med en varmvattenberedare får du varmt vatten till husets kranar. En separat elvarmvattenberedare används exempelvis om huset har direktverkande el.

Om du har ett vattenburet uppvärmningssystem, kan du behöva en ackumulatortank som både hanterar vatten till det vattenburna systemet och till kranarna i huset och en arbetstank eller bufferttank kan hjälp värmepumpen att samarbeta med husets vattenburna uppvärmningssystem.

Vi erbjuder även installation av din varmvattenberedare. Beställ varmvattenberedare med installation för en komplett helhetslösning.

Till alla varmvattenberedare

Värmepumpsberedare

En värmepumpsberedare är en varmvattenberedare med värmepump. Den fyller samma funktion som en varmvattenberedare, men använder värmepumpsteknik. Med hjälp av värmepumpstekniken ligger energiåtgången på runt 30 % jämfört med en varmvattenberedare

Vi kan även hjälpa dig att installera din värmepumpsberedare. Beställ värmepumpsberedare med installation så får du en mer omfattande och längre garanti.

Till värmepumpsberedare

Värme och ventilation

Polarpumpens expertområde är just värme. Vi har lång erfarenhet av värmepumpar, men har även arbetat med ventilation i många år.

Värme med värmepump

Inom värme erbjuder vi framför allt en stor mängd värmepumpar.

Till värmepumpar

Ventilation för ett bra inomhusklimat

Inom ventilation erbjuder vi en rad produkter som kan förbättra ventilationen och inomhusklimatet i ditt hus.

Till ventilation

Varumärken inom varmvattenberedare