Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor

Installation av AC för husvagn, husbil och båt

Om du vill köpa luftkonditionering till din husbil och husbil, har du möjlighet att köpa till installation. Nedan hittar du information om installationen!

Med installerad AC i husbilen och husvagnen får du den mest effektiva luftkonditioneringen. Ta hjälp av våra installatörer för en lyckad installation! Du väljer enkelt till installation inne på produkterna där vi erbjuder installationen.

Standard-installation AC husvagn och husbil

Standardinstallation innebär att allt som ingår är tydligt specificerat så att du alltid kan känna dig trygg med vad du får hjälp med under installationen. Ta reda på vad som ingår i vår standardinstallation för luftkonditionering till campingfordon.

Bättre garanti med installation

Om du beställer installation via oss får du bättre garanti på din luftkonditioneringsanläggning. Tyvärr beror majoriteten av alla reklamationsärenden på luftkonditioneringsanläggningar på en felaktig installation.

Mer om garantier

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!