Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Polario AC till husvagn och husbil

För att optimera din husvagns- eller husbilssemster så är det viktigt med ett bra inomhusklimat. Med en mobil AC från Polario så kan du reglera både värme och kyla. Njut av svalkan från aircondition en varm sommardag och förläng campingsäsongen in på hösten med hjälp av uppvärmning. Hitta en AC som passar dig och ditt mobila hem!

Mobil AC från Polario

Polario är ett svenskt varumärke som levererar kvalité till bra priser. Polario erbjuder bland annat mobila AC som passar till husvagnar och husbilar. En mobil AC är perfekt för att kunna förlänga campingsäsongen och för att man ska kunna utnyttja sitt mobila hem till max.

Snygg design och smidiga funktioner

Polarios mobila AC kommer med en snygg, slimmad design för att smälta så bra in som möjligt. Enheterna har också många smidiga funktioner för att underlätta användningen. Polario erbjuder låg ljudnivå, timer, indikator som säger till när det är dags att rengöra filtret, barnlås, wifi-styrning och mycket mer. Hitta en som passar för dina behov!

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!