Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
Polario Pro Camper 3500 AC för husvagn och husbil
Polario Pro Camper 3500 AC för husvagn och husbil
Polario Pro Camper 3500 AC för husvagn och husbil
Polario Pro Camper 3500 AC för husvagn och husbil
Polario Pro Camper 3500 AC för husvagn och husbil
Polario Pro Camper 3500 AC för husvagn och husbil

Polario
Pro Camper 3500 AC för husvagn och husbil

Fordonslängd upp till 11 m
Värmer/kyler mobila fordon
Wifi-styrning
15 990 kr
Tillfälligt slut: 

Beskrivning

Pro Camper är optimal för fordon upp till 11 meter och denna mobila AC både kyler och värmer. Med en AC i husvagnen eller husbilen blir det lättare att ta vara på tiden och maximera campingsäsongen. Med hjälp av AC kan man ta välbehövda och svala pauser från värmen en solig sommardag, och tack vare uppvärmning kan man njuta i sitt mobila hem långt in på hösten samtidigt som man ser regnet falla ned utanför.
Avfuktning för optimalt inomhusklimat
Pro Camper 3500 från Polario kyler inte bara ned luften utan avfuktar den också, och ger på så sätt behagligare luft. Med Pro Camper optimeras både temperatur och luftfuktighet, så att inomhusklimatet blir så behagligt som möjligt. Den har en värmeeffekt på upp till 3200 W och en kyleffekt på upp till 3500 W.

Slimmad design
Pro Camper 3500 är väl utvecklad och har en slimmad design på utedelen samtidigt som den har material som står emot vind, regn och gupp och stötar på vägen utan att påverkas. Enheten har även ett tystgående läge där volymen är nere på endast 39 db vilket gör att man knappt märker av den, vilket kan vara perfekt om man vill ha den på under nätter.

Turboläge vid behov av snabb nedkylning
Pro Camper 3500 är utrustad med en turbokylningsfunktion om du är i behov av att snabbt kyla ned din husvagn eller husbil. Den har dessutom en så kallad mjukstart, vilket gör att de startar utan problem på campingplatser med svaga säkringar. Systemet är också utrustad med en minnesfunktion, vilket innebär att systemet kommer ihåg inställningarna om strömmen bryts. När strömmen återställs startar Pro Camper automatiskt om med samma inställningar, vilket gör att du slipper komma hem till en varm husvagn eller husbil efter en dag på stranden.

Smarta funktioner och inställningar
Pro Camper 3500 har många smarta inställningar för att underlätta användningen. Bland annat kommer den med en indikator som påminner dig om när det är dags för att rengöra filtret. Detta görs enkelt genom att stänga av enheten, ta ut luftfiltret och rengöra det för att sedan sätta tillbaka det igen. Det är viktigt att rengöra filtret regelbundet för att optimera enhetens drift! Pro Camper 3500 har även en wifi-styrd fjärrkontroll, timer och integrerad LED-belysning.

Fler fördelar med Pro Camper 3500
  - Till fordon upp till 11 meter
  - Uppvärmning för längre säsong
  - Mjukstart
  - Integrerad LED-belysning
  - Låg ljudnivå
  - Wifi-styrning
  - Barnlås

Teknisk information

VarumärkePolario
Art.Nr.hup-pc-35-p
Värmeeffekt3,2 kW
TypLuftkonditionering Husvagn
Djup Inomhusdel49 mm
Höjd Inomhusdel610 mm
Höjd Utomhusdel650 mm
Tillverkargaranti1 år
Ljudtrycksnivå Inomhus39-55 dB-A
Ljudtrycksnivå Utomhus55-65 dB-A
Fordonslängd11 m
Vikt Inomhusdel2,7 kg
Vikt Utomhusdel42,5 kg
Bredd Inomhusdel485 mm
Bredd Utomhusdel259 mm