Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
I artikeln...
Värme i husvagn - hur funkar det?
Hur vet jag om AC har värme?
Kompletta klimatsystem

Värme i husvagn med klimatanläggning

Att fixa värme till husvagnen eller husbilen är enkelt, och en skapar stor bekvämlighet under de kyligare resorna.

Ett sätt att få värme till resorna är att välja en komplett klimatanläggning, som erbjuder både värme och kyla. Då kan du säkerställa ett behagligt klimat i husvagnen året runt, oavsett utomhustemperatur.

Därför ska du välja en komplett klimatanläggning till husvagnen

En husvagn eller husbil blir lätt både för varm och för kall. Med en klimatanläggning erbjuder kyla under heta sommarnätter och värme, när du är ute på kalla äventyr. Du får dessutom hjälp med avfuktning i husbilen, vilket kan vara en stor anledning till att man upplever att inomhusklimatet är obehagligt. Men en komplett klimatanläggning får du allt i samma paket, och slipper fundera över klimatet i husvagnen och kan tänka mer på vilket äventyr du vill hitta på härnäst.

» Till kompletta klimatanläggningar för husvagn och husbil

Hur vet jag om AC:n har värme?

All AC erbjuder inte uppvärmningsmöjlighet, och om de gör de är det inte alltid effekten är tillräckligt hög för era behov. Om du behöver värme regelbundet lönar det sig att köpa en kraftigare modell. Då säkerställer du att värmeeffekten är tillräckligt hög, samtidigt som du får en större energibesparing och lägre kostnader i längden.

För dig som vill använda din husvagn mycket även när det inte är sommar, är detta ett praktiskt sätt att få ner omkostnaderna. Vem vill inte ha gott om värme till lägre kostnad?

Effektiv AC för husvagn & husbil
Hur vill du montera din AC i husvagnen? Vill du ha ett komplett system som kan ge värme på vintern, eller räcker det med kyla? Utforska våra marknadsledande modeller här.