Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
I artikeln...
Att tänka på vid camping i Europa
Passande AC modeller för Europa camping

AC för camping i hela Europa

Ska du på semester och funderar över ifall din AC fungerar i Europa? På Polarpumpen erbjuder vi luftkonditionering som är anpassad för att kunna köras i hela Europa.

Det här behöver du tänka på när du ska campa i Europa

Strömkällor ser olika ut i olika länder och kan ibland kräva att man använder en adapter för att AC:n ska fungera. Det du bör göra innan du reser iväg är att försäkra dig om att just din AC är kompatibel med strömkällan som finns dit du ska.

AC modeller som fungerar i Europa

Polarpumpen erbjuder AC från som kan användas i Europa. Exempelvis har samtliga av Dometics luftkonditioneringar för husvagn och husbil säkringar som är anpassade för att fungera runt om i Europa. 

Fördelar med att använda AC för Europa

Det finns idag gott om AC för husvagn och husbil som är anpassade för Europa. Den stora fördelen är naturligtvis att du kan resa längre och även om du inte planerar en semester i Europa just nu, har du möjligheten i framtiden.

Vissa produkter är också utrustade med så kallad mjukstart vilket innebär att de startar felfritt även när campingplatsen har en svag säkring.

Effektiv AC för husvagn & husbil
Hur vill du montera din AC i husvagnen? Vill du ha ett komplett system som kan ge värme på vintern, eller räcker det med kyla? Utforska våra marknadsledande modeller här.