Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
I artikeln...
Att tänka på vid camping i Europa
Passande AC modeller för Europa camping

AC för camping i hela Europa

Ska du på semester och funderar över ifall din AC fungerar i Europa? På Polarpumpen erbjuder vi luftkonditionering som är anpassad för att kunna köras i hela Europa.

Det här behöver du tänka på när du ska campa i Europa

Strömkällor ser olika ut i olika länder och kan ibland kräva att man använder en adapter för att AC:n ska fungera. Det du bör göra innan du reser iväg är att försäkra dig om att just din AC är kompatibel med strömkällan som finns dit du ska.

AC modeller som fungerar i Europa

Polarpumpen erbjuder AC från det marknadsledande företaget Dometic. Samtliga av Dometics luftkonditioneringar för husvagn och husbil har säkringar som är anpassade för att fungera runt om i Europa. Har du en AC från Dometic kan du med andra ord vara säker på att din luftkonditionering fungerar längs hela resan.

Fördelar med att använda AC från Dometic

Dometic erbjuder en rad olika modeller av AC anpassade efter dina specifika behov och önskningar. På Polarpumpen kan du välja mellan modellerna FreshJet 1700, 2200 och 3200; FreshLight 2200 samt FreshWell 3000. Samtliga modeller är anpassade för europeiskt bruk. En ytterligare fördel med produkterna från Dometic är att de är utrustade med så kallad mjukstart vilket innebär att de startar felfritt även när campingplatsen har en svag säkring.

» Till Dometic AC för husvagn och husbil