Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
Eeese Lea Luftkylare
Eeese Lea Luftkylare
Eeese Lea Luftkylare

Eeese
Lea Luftkylare

Kyler 5-30 m²
Naturlig kylning
8 fläkthastigheter
2 249 kr
Tillfälligt slut  - Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Lea 2-i-1 luftkylare och luftfuktare - Sänk temperaturen naturligt och prisvärt med Lea luftkylare. Under sommaren när värmen snabbt stiger kan Lea luftkylare hjälpa till att naturligt sänka temperaturen 3-4 grader. Lämpar sig utmärkt för mindre rum upp till 30m² med ett torrt klimat.
Naturlig kylning med Lea Luftkylare
Lea portabel luftkylare ger dig en kallare och friskare luft med det integrerade luftfiltret och den praktiska 8-stegs fläktfunktionen. Temperaturen sänks genom en naturlig avdunstning av vattnet från den 12 liters vattentanken.

Vattenångorna sprids sedan i rummet genom fläkten och kyler luften lätt, ca 3-4 grader. Den kylda luften cirkuleras genom svängande lameller, vilket ger känslan av en naturlig sval bris. Lea är utrustad med ett stort bikakefilter för optimal kylningseffekt. Tack vare den naturliga kylningen är Lea även mycket energisnål och prisvärd.

Genomtänkt design
Funktionaliteten och designen går hand i hand på Lea luftkylare. Designen på Lea är genomtänkt med en elegant och klassisk touch. Den har praktiska hjul som gör att den är enkel att flytta efter behov.

Luftfuktare under vintertid
På vintertid kan du använda Lea som en luftfuktare. När temperaturerna går ned utomhus blir inomhusluften ofta mycket torr och fuktigheten kan sjunka ned till 20-30%. Torr luft orsakar lätt hosta, irriterade slemhinnor och problem med sömnen. Lea kan naturligt höja fuktighetsnivån i rummet genom att cirkulera vattenångorna i rummet. Allt du behöver göra är att fylla vattenbehållaren med vatten och sätta på önskad fläkthastighet.

Praktisk 12 timmars timerfunktion
12 timmars timerfunktionen gör att du kan ställa in maskinen på att fukta eller kyla rummet när det passar dig bäst. Perfekt om du ska vara borta under dagen och vill komma hem till ett svalare hem.

Enkelt att komma igång
En stor fördel med Lea luftkylare är att den till skillnad från vanliga luftkonditioneringssystem inte behöver monteras eller installeras. Det tack vare att de inte har någon frånluftsslang för den varma luften. Det gör Lea luftkylare mycket flexibel och lätthanterlig, då du enkelt kan flytta den var du vill, när du vill.

Fler fördelar:
- 8 fläkthastigheter
- Naturlig kylning
- Sänker temperaturen med 3-4 grader
- Kyld luft återvinns genom svängande lameller
- Kyler rum med öppna fönster och dörrar
- Kontrollpanel med pekskärmsfunktion och fjärrkontroll
- Timer: 12 timmar
- Löstagbar vattentank
- Tvättbart luftfilter

Dokument

Teknisk information

Varumärkeeeese air care
Art.Nr.2512
Anslutning El1-fas
FilterJa
TypLuftkylare
Luftflöde1000 m3/h
Kylningsyta5-30 m2
Spänning230 V
Djup300 mm
Höjd900 mm
Bullernivå55 dB(A)
FjärrkontrollJa
Ljudnivå55 dBa
Antal Hastigheter8
Tankvolym12 l
Vikt9,8 kg
Bredd380 mm
EAN-nr5704841025127