Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
Trotec Airlock 100 Fönstertätning
Trotec Airlock 100 Fönstertätning

Trotec
Airlock 100 Fönstertätning

Passar alla standardfönster
Håller kylan inne
Lätt att montera
349 kr
Trotec Airlock 100 Fönstertätning

Airlock 100 Fönstertätning

349 kr
Lagervara  - Levereras normalt inom 3-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Airlock 100 fönstertätning hjälper dig att bibehålla den kalla, svala luften från din portabla AC. Den perfekta lösningen för din sommarstuga eller lägenhet.
En portabel AC har i de allra flesta fall en frånluftsslang där den varma luften förs ut, slangen placeras i en balkongdörr eller ett fönster. Airlock 100 är en duk som tätar denna öppning och gör att varken varmluft kommer in eller sval luft åker ut. Duken sätter du upp med hjälp av självhäftande kardborre i ditt fönster.

Innovativ lösning
Airlock 100 passar alla normala fönsterkonstruktioner som har en maximal omkrets på 400 cm. Frånluftsslangen leds ut och Airlocks dragkedjeförslutning gör att varmluften inte kan komma tillbaka in i rummet. Detta gör att kylan stannar kvar i rummet. Det är väldigt enkelt att sätta upp skyddet och i de flesta fönster behöver du inte ens ta bort skyddet för att öppna eller stänga fönstret.

Praktiskt hjälpmedel som håller kvar kylan
Airlock 100 hjälper dig som aldrig riktigt får till härlig svalka i din sommarstuga eller i din lägenhet. Brukar du ofta öppna fönstret för att få lite kyla men det slutar ändå alltid med att du kommer in i en varm lägenhet eller en varm sommarstuga? Airlock 100 är då perfekt för dig som redan har en portabel AC men ändå aldrig riktigt får det kallt. Ett annat plus med Airlock 100 är att du dessutom slipper myggor och andra insekter.

Fler fördelar:
- Lämplig för alla vanliga fönsterkonstruktioner med maximal omkrets på 400 cm
-Smidig och enkel montering
-Vattenavvisande och slitstarkt material
-Enkel att tvätta

Teknisk information

VarumärkeTrotec
Art.Nr.AirLock100
TypFönstertätning
Djup38 mm
Höjd365 mm
Vikt0,1 kg
Bredd245 mm