Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Tillbehör för portabel AC och luftkonditionering

Här hittar du tillbehör till din portabla AC. Med rätt tillbehör kan du optimera din portabla luftkonditionering och se till att du får kylan precis dit du vill ha den. På Polarpumpen erbjuder vi bland annat fönstertätning som ser till att du inte släpper in någon varm luft vilket effektiviserar nedkylningen och sparar på energi.

Undvik varm utomhusluft med fönstertätning

AirLock 100 fönstertätning är ett nyligen utvecklat tillbehör som du kan köpa till din portabla AC för att säkerställa att du håller kvar kylan inomhus. Med AirLock slipper du släppa in varm luft utifrån genom ditt öppna fönster eftersom du tätar fönsteröppningen med hjälp av en dragkedja. Genom att hålla varmluften borta sänker du energiförbrukningen för din AC och kostnaderna sjunker. Vi arbetar ständigt med att utveckla vårt sortiment så att du kan hitta precis det du söker, kontakta oss gärna om du har frågor eller för att höra mer kring hur vi kan hjälpa dig!

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!