Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Varumärken AC Husvagn & Husbil

Energisnål AC till din husvagn, husbil eller båt. Välj bland produkter från Arctus Nordic eller marknadsledande Dometic, som är experter på produkter till just husvagnar, husbilar och båtar. Klimatanläggningar för perfekt klimat i husvagnen oavsett säsong - värme på vintern och kyla på sommaren - och varför inte med energieffektiv värmepumpsteknik?

För många är varumärket viktigt. Ett varumärke kan stå för trygghet och bra kvalitet, eller kanske bra kvalitet trots låga priser. Du kanske redan har en produkt hemma som är tillverkad av exempelvis Dometic och är mycket nöjd med den produkten. I så fall kan det kännas självklart att även köpa din AC från samma varumärke.

Polarpumpen har ett brett sortiment

Vi på Polarpumpen är mycket stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment av AC. Vi arbetar ständigt med att ta in fler kvalitetsmärken i sortimentet, med målet att du som kund själv ska kunna välja det som passar dig bäst.

Vi på Polarpumpen säljer för närvarande följande märken:

Arctus Nordic

Designad för husbilar och husvagnar är Arctus Nordic Caravan AC:n för dig som är på resande fot. Med en mindre och smidigare frånluftsslang tillåter Nordic Caravan dig att kyla ner ditt utrymme utan att riskera att släppa in luft utifrån som med en vanlig portabel AC. Tack vare den tunna designen kan du hålla fönstret eller dörren genom vilken du fört ut slangen nästan helt stängd och på så sätt ökar du effektiviteten och minskar driftkostnaderna för din AC.

Hitta AC från Arctus Nordic här

Dometic

Dometic är varumärket för dig som gillar att utforska världen. Dometic kallar det att leva mobilt och har som uppdrag att göra detta enkelt. Du kanske har en husvagn eller båt, eller så är du kort och gott en friluftsmänniska - då är Dometic varumärket för dig.

Hitta AC från Dometic här