Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Installation av laddbox

Ta del av alla fördelar med att ladda hemma genom snabb och smidig installation av laddbox av certifierade elektriker! När du köper installation av laddbox hos oss får upp till 50 % avdrag direkt i kassan. Välj mellan standard- och premium installation utifrån dina rådande förutsättningar och få besiktning, rådgivning och genomgång av instruktioner på köpet.

Olika installationer för olika behov

Oavsett om du har en befintlig laddbox installerad och funderar på att byta, eller om du ska installera en laddbox för första gången så kan våra kunniga elektriker hjälpa dig. Allt du behöver göra är att välja den installationen som passar dig, så sköter vi resten. Samtliga installationer erbjuder avdrag på upp till 50 % på hela köpet, inklusive kostnaden för din laddbox! Vi drar av pengarna direkt vid köp, så att du slipper ansöka om att få pengarna tillbaka.

Hur beställer jag installation?

Inne på våra laddboxar väljer du enkelt till den installationen du vill ha. Du är också välkommen att kontakta våra säljare om du vill ha hjälp eller vill ställa någon fråga runt installationen.

Utnyttja skatteavdraget!

Med avdraget för grön teknik kan du få ner priset med upp till 50 % när du köper och installerar en laddbox. Du betalar en mindre summa för material och installation från början, och vi sköter ansökan hos Skatteverket.

Trygg installation av laddbox

När du ska installera laddbox är det viktigt med en korrekt och säker installation, det är därför ett krav att installationen utförs av en certifierad elektriker. Köper du installation via Polarpumpen kan du alltid känna dig trygg med att arbetet följer de högsta säkerhetskraven så att du kan börja ladda tryggt och säkert utan komplikationer.

Premium-installation Laddbox

Leveranstid 2-4 veckor

Du har sett alla 1 produkter