Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
Hur många antal platser vill du ha i ditt spabad? Hur många ska kunna bada samtidigt? Eller önskar du ett visst antal extra lyxiga liggplatser?
I artikeln...
Hur många platser ska jag välja?
Sittplats eller liggplats?

Spabad med olika antal platser

Hur många platser vill du ha i ditt spabad? Det finns många olika storlekar på spabad och ofta tittar man på storlek i antal platser. Hur många ska egentligen kunna bada samtidigt? Men man kan också välja att ha ett visst antal extra lyxiga liggplatser.

Hur många platser ska jag välja?

Spabad kommer idag i en mängd olika modeller och storlekar och med en rad olika tillbehör. En av de kanske viktigaste sakerna att tänka på innan du väljer vilket spabad du vill ha är storleken på badet. Beroende på om du söker efter en källa till avkoppling på tu man hand, eller önskar skapa en plats för sammankomster med vänner och familj kommer storleken spela stor roll. På Polarpumpen erbjuder vi spabad för 2, 4, 5, 6, 7 och 10 personer.

För dig som vill koppla av själv eller kanske med någon du tycker om är ett spabad med 2 platser alternativt 2 liggplatser ett bra val. Om du vill ha möjlighet att sitta ner tillsammans som familj, eller med några fåtal vänner är 4-6 platser att rekommendera. Då vet du att du alltid har plats att erbjuda och ni slipper trängas.

Spabad för 7 eller 10 personer är för dig som verkligen vill ha en plats för sammankomster med vänner och familj kanske i form av fester, födelsedagar eller högtider. Vet du med dig att du gärna bjuder hem vänner eller att det ofta är du som står för firandet med släkten så är dessa bad för dig. De största spabaden med 10 platser är i vissa fall även swimspa och passar för dig som gillar att motionssimma. 

Spabad med sittplats för 2 personer
Ett litet spabad med plats för 2 personer är perfekt för dig som mest vill njuta av ett spabad på tu man hand eller inte har så gott om plats.
Spabad med sittplats för 4 personer
Ett mellanstort spabad är ett bra alternativ för dig som vill utnyttja spabadet själv eller på tu man hand, men också uppskattar att umgås i spabadet i ett mindre sällskap.
Spabad med sittplats för 6 personer
Spabad med plats för 6 personer är det perfekta alternativet för dig som gärna bjuder över gäster och tycker det är mysigt att sitta och prata tillsammans i spabadet.
Spabad med sittplats för 10 personer
Spabad för 10 personer är riktigt stora. Dessa spabad fungerar ofta som swimspa och kan utnyttjas både för simträning, avkoppling eller umgänge i ett större sällskap.
Spabad med 1 liggplats
Spabad med en liggplats är det perfekta alternativet för dig som vill koppla av i badet efter en slitig arbetsdag, men också vill ha möjlighet att sitta flera i spabadet tillsammans.
Spabad med 2 liggplatser
Med två liggplatser i spabadet kan två personer ligga ner och få ut det bästa av spabadet samtidigt, men det finns även plats för flera personer att sitta.
Spabad med 3 liggplatser
I ett spabad med tre liggplatser kan så många som tre personer njuta av en liggplats samtidigt. Perfekt för dig som vill bjuda hem några vänner på spalyx.