Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
Med god isolering kan du hålla nere omkostnaderna för ditt spabad. Välj rätt och isolera extra för att säkra en låg elförbrukning.
I artikeln...
Hur isolerar jag mitt spabad?
Fördelar med isolering - bättre energibesparing
Därför bör du skaffa ett spabadslock

Isolering av spabad

Vill du placera spabadet utomhus? Du är inte ensam. De flesta spabad i Sverige står utomhus. Men i vårt svenska klimat är det värt att tänka till lite extra när det gäller isoleringen. God isolering kan ge betydligt lägre omkostnader eftersom isoleringen ser till att mer värme stannar i spabadet.

» Läs mer om driftskostnader

Hur vet jag om spabadet är bra isolerat?

Oftast kan du läsa dig till om spabadet är designat för att fungera bra i låga utomhustemperaturer när du läser produktspecifikationen. Där ska du även enkelt kunna hitta annan viktig information kring isolering av ditt spabad.

Få kostnadsfri support
Vill du vara säker på att du väljer ett spabad med de bästa förutsättningarna för dig, kan du alltid kontakta våra rådgivare, och få förslag på spabad som passa dig. Du når dem på 0770-777 600

Håll nere elförbrukningen med extra isolering under spabadet

Det är alltid en god idé att lägga till extra isolering under spabadet. Genom att isolera extra mot marken, kan du hålla nere elförbrukningen ytterligare.

När du förbereder underlag till ditt spabad, är det det alltid bra om du kan isolera lite extra mot marken. Att välja rätt placering, kan också ge spabadet lite extra skydd och säkra lägre omkostnader.

Läs mer

Skydda mot värmeförluster med lock

Det är också viktigt med ett bra lock till ditt spabad. Locket förhindrar att värme går förlorad, när spabadet inte används. Att investera i ett välisolerat lock är oftast en mycket god investering, som snabbt lönar sig.

» Här hittar du lock och locklyftar för spabad

Köpa spabad