Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
Här har vi samlat olika sorter av bubbelbad som utespa, jacuzzi och bubbelpool. Välkommen in så hjälper vi dig, köp online hos Polarpumpen.se.
I artikeln...
Utespa
Jacuzzi
Uppblåsbart spabad

Olika typer av spabad

Spabad finns i många olika modeller och det är viktigt att förstå skillnaderna för att hitta den modell som passar bäst för dig. Här kan du läsa mer om uppblåsbara spabad, utespa, Jacuzzi, swimspa och bubbelpooler så att du kan hitta ett spabad som passar just dina önskningar och behov.

 

 

Utespa
Drömmer du om ett utespa i trädgården? Njut av rykande varma bad och äkta spakänsla i snötäckta landskap. Självklart har vi spabad som kan användas hela vintern i Sverige.

 

Bubbelpool
Få saker är så avslappnande som ett varmt bubbelbad med jetstrålar som masserar huden. Lyxa till det med en egen bubbelpool hemma hos dig.

 

Uppblåsbart spabad
Prisvärt och smidigt med uppblåsbart spabad. Njut av varmt, bubblande vatten i ett uppblåsbart spabad. Enkelt att installera för dig som snabbt vill börja njuta av ditt nya spabad.

 

Swimspa
Avslappning och träning i ett och samma bad med ett swimspa. Swimjets för simträning och gott om plats för många att bada tillsammans. Swimspa för dig som vill ha det allra bästa.

 

Jacuzzi
Idag används jacuzzi allmänt för bubbelbad, men är egentligen ett varumärke. Det bubblande varma vattnet hjälpte en av grundarnas söner, som led av reumatism. Behöver du också hjälp med avslappning?