Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
Här har vi samlat olika sorter av bubbelbad som utespa, jacuzzi och bubbelpool. Välkommen in så hjälper vi dig, köp online hos Polarpumpen.se.
I artikeln...
Utespa
Jacuzzi
Uppblåsbart spabad

Olika typer av spabad

Spabad finns i många olika modeller och det är viktigt att förstå skillnaderna för att hitta den modell som passar bäst för dig. Här kan du läsa mer om uppblåsbara spabad, utespa, Jacuzzi, swimspa och bubbelpooler så att du kan hitta ett spabad som passar just dina önskningar och behov.

Vilka olika sorters spabad finns det?

På många sätt är ju varje spabad unikt eftersom varje spabad kommer med egna funktioner, utseende, antal platser m.m. Men för att tala om olika sorters spabad brukar man använda vissa ord, för att gruppera in dem i speciella grupperna. Här går vi igenom de olika sorterna, vad som kännetecknar dem och du kan klicka dig vidare för att titta på modeller.

Utespa

Vad är utespa? Egentligen så enkelt som ordet antyder - ett spabad som står utomhus. Här finns mycket att välja på eftersom de flesta spabaden används just utomhus. Det viktiga är att spabadet har god isolering, särskilt om det ska användas vintertid.

Utespa
Drömmer du om ett utespa i trädgården? Njut av rykande varma bad och äkta spakänsla i snötäckta landskap. Självklart har vi spabad som kan användas hela vintern i Sverige.

Bubbelpool

Bubbelpool är ett annat ord som ofta används vardagligt om olika typer av spabad. Generellt kommer de flesta spabad idag med funktioner som jetstrålar och bubblor, för att erbjuda extra lyxiga bad.

Bubbelpool
Få saker är så avslappnande som ett varmt bubbelbad med jetstrålar som masserar huden. Lyxa till det med en egen bubbelpool hemma hos dig.

Uppblåsbart spabad

Uppblåsbara spabad är en nyare variant av spabad. De är enklare i sitt utförande och därmed billigare. De är dessutom betydligt enklare att installera själv. En perfekt produkt för dig som vill ha hela njutningen av ett spabad till en bråkdel av kostnaden.

Uppblåsbart spabad
Prisvärt och smidigt med uppblåsbart spabad. Njut av varmt, bubblande vatten i ett uppblåsbart spabad. Enkelt att installera för dig som snabbt vill börja njuta av ditt nya spabad.

Swimspa

De största och mest avancerade spabaden är oftast så kallade swimspan. Detta är spabad med swimjets, så att du kan träna simning. Men för detta krävs ganska mycket utrymme, så dessa spabad är vanligtvis också stora och rymmer många människor, när man inte tränar simning. Swimspa är för dig som vill ha det allra lyxigaste och största.

Swimspa
Avslappning och träning i ett och samma bad med ett swimspa. Swimjets för simträning och gott om plats för många att bada tillsammans. Swimspa för dig som vill ha det allra bästa.

Jacuzzi

Idag används jacuzzi allmänt för bubbelbad, men är egentligen ett varumärke. Det bubblande varma vattnet hjälpte en av grundarnas söner, som led av reumatism. 

Jacuzzi
Behöver du också hjälp med avslappning? Här hittar du härligt varma och avslappnande bubbelbad.