Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
Vilket spabad ser du framför dig i din dröm? Tänker du på fest, avslappning eller motion? Det finns gott om spabad att välja på. Vi hjälper dig hitta rätt!
I artikeln...
Uppblåsbart spa - mest ekonomiskt
Utespa - spabad som tål att stå ute
Swimspa för träning och relax

Vilket spabad ska man köpa?

Vad ser du framför dig när du tänker på ditt spabad? Tänker du på fest, avslappning eller kanske motion? Det finns gott om spabad att välja på.

Olika sorters spabad

Först och främst behöver du fundera över vilken sorts spabad du är intresserad av.

Uppblåsbart spa - mest ekonomiskt 

Uppblåsbart innebär också att det väger betydligt mindre än andra spabad, vilket gör att det är lättare att få på rätt plats innan man fyller det med vatten.

Utespa - spabad som tål att stå ute

För många är det självklart att spabadet ska stå utomhus. Tänk att få slappna av i härligt varmt vatten och samtidigt få frisk luft och njuta av härlig utsikt, solnedgång eller kanske en stjärnklar natt.

När det gäller utespa, har vi riktigt många varianter att erbjuda. Du kan välja mellan olika prisnivåer, storlekar och finesser.

Faktum är att i princip alla våra spabad kan placeras utomhus eller inomhus, beroende på bad du önskar. Vill du säkra bad riktigt kalla vinternätter, behöver dock vara lite mer noggrann i ditt val av modell.

Uppblåsbart spa - mest ekonomiskt
Utespa - spabad som tål att stå ute

 

Swimspa för träning och relax

Swimspa är det absolut lyxigaste spabadet och dessutom det största. Det är i princip som en liten pool. Här kan du få rum med riktigt många personer, men här finns också möjlighet till simträning. Swimspats swimjets bildar en ström i vattnet, som gör att du kan motionsimma. Självklart kan du ställa in motståndet efter hur duktig simmaren är.

Hur många personer ska bada?

Spabaden är designade för att rymma olika många personer. Ett större spabad är perfekt för dig som ofta bjuder hem folk. Om du däremot mest vill njuta av lugna avkopplande bad ensam, kan ett mindre spabad vara att föredra, då omkostnaderna också blir något lägre. Vissa spabad har också olika typer av platser - sittplatser och liggplatser.

Ta hjälp av våra sidor för olika många platser, om du vill få hjälp att hitta ett spabad med rätt antal platser.

Smarta funktioner

Olika spabad har olika funktioner. Det finns olika mycket jets, olika sorters jets. Dessutom erbjuder vissa spabad:

  • inbyggd belysning
  • inbyggd ozonrenare
  • massage
  • högtalarsystem
  • Bluetooth
  • WiFi.

Vilka funktioner vill du ha?

Utseende på spabadet

Spabad kommer i många olika färger och former. Det finns runda, kvadratiska, avlånga m.m. Dessutom finns det en rad olika färger och mönster. Vad passar in hemma hos dig?

Lägsta utomhustemperatur

Våra spabad är också anpassade för olika låga utomhustemperaturer. I södra Sverige kan det kanske räcka att spabadet klarar temperaturer ner till -10 °C, men i norra Sverige behöver du lägre lägsta temperaturer om du vill ha spabadet utomhus på vintern.

Investeringskostnad

Hur mycket du har möjlighet är naturligtvis också en faktor att ta hänsyn till. Visste du att vi erbjuder räntefri avbetalning på 12 månader?

Med ett spabad kan du ha hemmaspa året runt, oavsett väder och temperatur