Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
Här kan du läsa mer om kompakta vattenrenare för hemmabruk som ger hela huset rent och riskfritt vatten varje dag.
I artikeln...
De bästa vattenrenarna för hemmabruk
Vattenrenare för villa och sommarstuga
Vattenrenare för lägenhet

Vattenrenare för hemmabruk

Hemma är där hjärtat är. Med hjälp av våra marknadsledande vattenreningsprodukter tar du hand om dig och din familj och hjälper dessutom klimatet och miljön genom att rena ditt dricksvatten med de bästa vattenreningsprodukterna.

Vattnet är vår största källa till hälsa, vad som också är värt att tänka på är att man faktiskt återvinner allt vatten. Skulle alla rena sitt vatten hemma, så kommer det skapa ringar på vattnet och positivt påverka mycket annat i längden. Det kommer att påverka flora och fauna, klimatet, och våra vattenledningar och vattenverk kommer inte att behöva arbeta lika hårt och slitas ut.

 

Vilken är den bästa vattenrenaren för hemmet? 

 

Den bästa vattenrenaren är den som klarar av att rena ditt vatten från även de minsta mikroorganismerna som i längden påverkar vår hälsa negativt. Exempel på sådana mikroorganismer är spåar av PFAS som återfinns i dricksvatten runt om i Sverige. Inte många vattenrenare kan avlägsna PFAS vilket leder till ett ökat intag av dessa icke nedbrytbara kemikalier över tid.

 

Polarpumpen tummar inte på kvaliteten, därför har vi valt ut att samarbeta med marknadsledande leverantörer likt Bluewater. Bluewater har tagit fram en vattenreningsteknik, Superior Osmosis, som har visat sig avlägsna så mycket som 99,99% PFAS ur ditt dricksvatten. Se en video om studien här:

 

 

Marknadsledande vattenrenare för hemmabruk
Högsta kvalitet, upp till tusentals liter rent vatten varje dag - marknadens mest kompakta design. Välj en vattenrenare från Bluewater om du vill ha det bästa av det bästa, i alla kategorier.

 

Måste jag rena mitt kranvatten hemma? 

 

Är du osäker på om du behöver rena ditt vatten, kan du alltid göra ett dricksvattenprov. Har du egen brunn krävs ett eget vattenreningssystem, eftersom grundvattnet inte går att dricka. Vi skulle ändå säga att alla mår bra av att rena sitt kranvatten, även om du är ansluten till det kommunala vattenverket. Forskning visar att även vårt kommunala vatten innehåller halter av tungmetaller, föroreningar och mikroorganismer som i längden kan vara skadligt för oss.

 

Testa ditt vatten idag!

 

Vattenrenare för villa, hus och sommarstuga

 

Vi har vattenrenare för alla slags hus – både de med egen brunn och för de som är ansluten till det kommunala vattenledningarna. Med en enkel installation under diskbänken får du rent dricksvatten i köket, eller välj ett vattenreningssystem som du kopplar på till vattenintaget i huset och njut av fräscht vatten i hela hemmet.

 

Till våra vattenrenare för villa, hus och fritidshus

 

Vattenrenare för lägenhet

 

Med vår vattenrenare för lägenhet behöver du aldrig oroa dig för dricksvattenburna utbrott och PFAS i vattnet till exempel. Med en enkel installation under din vattenkran får du direkt tillgång till friskt, rent vatten. Säg hej då till vatten i plastflaskor och hej till hälsosamt vatten som inte bara är bra för miljön – det rensar också ut gifter och slaggprodukter ur din egna hemmiljö.

 

Till våra vattenrenare till lägenhet