Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
Gör som Michelin restauranger och etablerade caféer - installera en vattenrenare och slipp fläckiga glas, och få mat som smakar bättre.
I artikeln...
Varför behöver man vattenrenare?
De bästa vattenrenarna för lokaler med stort vattenbehov
Kundcase - alla fördelar med att installera vattenrenare till caféet eller din restaurang

Vattenrenare för professionellt bruk

Man vill inte bara ha rent kranvatten hemmavid. Är man på kontoret åtta timmar om dagen, besöker ett café eller restaurang, vill man också ha rent och hälsosamt vatten.

Vattenrenare för professionellt bruk är ett samlingsnamn för lokaler där fler människor än i ett vanligt hushåll vistas. Ett ställe där det går åt mycket vatten helt enkelt.

Varför ska man ha en vattenrenare?

Att investera i ett vattenreningssystem till din lokal är inte bara en investering i dig och dina medmänniskors hälsa, det är också en investering för klimat och miljö. Dina medarbetare eller kunder kommer att märka skillnad på dricksvattnet genom att det smakare godare och friskare. Disken blir skinande ren och kaffet smakar bättre. Bekymmer som dricksvattenburna utbrott, missfärgat vatten eller PFAS i vattnet blir inga problem med en vattenrenare.

Har du en restaurang eller ett café finns det många fördelar - visste du exempelvis att du aldrig mer behöver putsa glas om du investerar i en vattenrenare? Titta på videorna nedan för att lära dig mer om fördelarna med ett vattenreningssystem i café eller restaurang:

 

Vad är skillnaden på olika vattenrenare?

Den största skillnaden är volymen vatten den renar på en dag. En vattenrenare för professionellt bruk måste klara att rena större mängder vatten. Det gör inte ett vattenreningssystem som är designat för enskilda hushåll. De fungerar precis lika bra, men skulle du installera ett system som inte är skapat för att rena stora volymer vatten, kommer vattnet inte att bli rent och vattenrenaren bli överbelastad och sluta fungera. 

Vilka vattenrenare är bäst för min lokal?

Välj alltid en som klarar av de volymer vatten som går åt under en dag och kväll. Vi har marknadsledande produkter för din lokal, de klarar att rena ditt vatten 24 timmar om dygnet och kommer att hjälpa dig att både att spara pengar och tjäna pengar genom att du investerar i vår största källa till hälsa – dricksvatten.

Upp till 7000 liter rent vatten varje dag - PRO
Bluewater PRO är vattenrenaren för dig som behöver riktigt mycket rent vatten varje dag! En kompakt och komplett lösning för hela kontoret, restaurangen eller caféet.
Spirit - ger dig upp till 3400 liter rent vatten varje dag
Med Bluewater Spirit får du rent vatten till alla dina medarbetare eller gäster.