0770-777 600, vardagar 8-17 söndagar 17-22

Tillbehör luft-vattenvärmepumpar

7 artiklar

per sida

7 artiklar

per sida

Ring oss!
0770-777 600
Tillfälliga tekniska problem med vår telefonväxel! Vi hänvisar till chat och mail tillsvidare. (2016-02-15 fr.o.m. kl. 16.00)

Posten logotyp Trygg E-handel

Just nu! FRI FRAKT för alla värmepumpar som köps med installation!

Svea Ekonomi

Upp till 24 månaders
delbetalning!

Skaffa tillbehör till din luft-vattenvärmepump, för att få ut bästa effekt. Tillbehör för rengöring gör så att du kan rengöra din luft-vattenvärmepump så effektivt som möjligt. Tillbehör för montering underlättar vid installationen. Vi på Polarpumpen vill tillgodose alla behov, som gäller värmepumpar. Därför erbjuder vi naturligtvis även tillbehör till din luft-vattenvärmepump.

Luft-vatten har små underhållsbehov

Luft-vattenvärmepumpar behöver inte många tillbehör. Luft-vattenvärmepump har små underhållsbehov. Kategorin har därför sparsamt med produkter. Vi fyller på efter hand, om vi hittar intressanta produkter.

Tillbehör till montering

Behöver du tillbehör vid monteringen av din luft-vattenvärmepump? Vill du ha en så optimal montering, som möjligt? Självklart hittar du praktiska monteringstillbehör, här hos oss på Polarpumpen.


» Se monteringstillbehör till luft-vattenvärmepumpar här

Varmvattenberedare till olika värmesystem

En varmvattentank förser hemmet med varmt vatten. Du får exempelvis varmt tappvattnet. Vi säljer en rad olika alternativ, som passar till olika värmesystem och varumärken. Vi, på Polarpumpen, kan naturligtvis även erbjuda ett passande alternativ, när du köper en luft-vattenvärmepump utav oss.


» Se våra varmvattentankar här