Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Kemikalier till spabad

Här hittar du olika kemikalier för spabad. Klor, pH-medel och annat som behövs för att hålla vattnet rent och fräscht. Säkerställ rent vatten i ditt spabad med rätt kemikalier!

Vilka kemikalier behövs?

I första hand tänker du säkert på klor när det kommer till kemikalier i spabad och det är helt rätt. Klor används för att få bort föroreningar i vattnet. Det kan också behövas exempelvis anti-kalkmedel, medel som sänker pH-halten, medel som höjer alkaliniteten eller bromtableter.

Hur vet jag vilka kemikalier som behövs?

Till din hjälp att reda ut detta används främst olika vattentester. Du kan också ta hjälp av vår felsökningsguide för spabadsvatten:

» Felsökningsguide vatten i poolen

Hur mycket klor behövs i spabadet?

Den absolut vanligaste frågan kring kemikalier i spabad är just hur mycket klor som behövs. Och svaret är att hur mycket som behöver tillsättas beror på situationen. Idealt är att det finns 1 ppm fritt klor i spabadet. Är det mindre än så behöver du öka mängden.

» Hur mycket klor behövs i spabad?

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!