Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Därför är det bäst med värmepump till pool

Genom att investera i en poolvärmepump kan du spara så mycket som 65 - 85 % av uppvärmningskostnaderna, jämfört med om du använder vanlig elvärme. Du kan också behålla en behaglig vattentemperatur i poolen de dagar som solen inte visar sig.

En poolvärmepump erbjuder flera fördelar

En poolvärmepump fungerar som en luft-vattenvärmepump och använder sig av utomhusluften för att föra över värme till ditt poolvatten. Tack vare värmepumpens smarta system får du en effektiv uppvärmningsanordning som håller nere elförbrukningen. Det är bara att ställa in önskad vattentemperatur, luta sig tillbaka och låta systemet göra jobbet. Det är både enkelt och smidigt.

En annan fördel är att du får en jämn och stabil vattentemperatur i poolen. Det är en viktig aspekt, inte minst med tanke på att vi bor i ett land med väldigt växlande klimat. Regniga och kalla sommardagar kan du fortfarande nyttja din pool, och på så vis även förlänga badsäsongen.

Uppvärmning med poolvärmepump är:

  • Pålitlig
  • Energisnål
  • Jämn
  • Effektiv när det behövs
  • Smidig - mycket lite underhåll
  • Vanlig
Bästa uppvärmningen för pool

En poolvärmepump sänker dina uppvärmningskostnader med upp till 85 %.

Anpassade till det svenska klimatet

Polarpumpen har tagit fram en egen serie värmepumpar som vi kallar AquaHeat. Vi är också återförsäljare av värmepumpar från välkända Gullberg & Jansson. Fokus ligger på hållbarhet; de produkter vi erbjuder är tillverkade av slitstarka material och högkvalitativa komponenter med garanterat lång livslängd. De är naturligtvis anpassade för vårt svenska klimat.

Värmepumparna från AquaHeat har enkel och stilren design. De är mycket tåliga och anpassade till svenskt klimat. Serien har tagits fram med en önskan om att erbjuda dig som kund ett effektivt uppvärmningssystem, som gör att du kan njuta av din pool flera månader om året utan att förbruka en alltför stor mängd energi. Med hjälp av den enkla, dock smarta tekniken, går det att få en skön vattentemperatur oavsett väder och vind.