Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
För dig som är ute efter ett budgetalternativ finns det många olika lösningar. Här hittar du billiga poolvärmepumpar som ger dig skön värme i poolen för så låga omkostnader som möjligt.
I artikeln...
Budgetalternativ för poolvärme.
Billiga poolvärmepumpar för skön värme i poolen

Billig poolvärmepump - Så väljer du rätt!

På Polarpumpen erbjuder vi ett brett sortiment av poolvärmepumpar i olika prisklasser. För dig som söker en billig poolvärmepump är det viktigt att du utgår från poolens storlek och din önskade temperatur och anpassar värmepumpens kapacitet därefter. En poolvärmepump ger mycket värme för lite energi, men om poolvärmepumpen behöver gå på högsta effekt kontinuerligt kommer energiförbrukningen att öka och därmed även dina totala kostnader. För att få en så billig poolvärmepump som möjligt bör du därför köpa en med lite högre kapacitet om du vet att du vill ha en riktigt varm pool.

Välj ett mindre känt varumärke 

Som med de flesta andra produkter finns det även poolvärmepumpar som kostar lite mer för att de är utvecklade av välkända varumärken. Om du vill hitta en poolvärmepump till ett riktigt bra pris rekommenderar vi att du väljer en från ett mindre känt varumärke. Då får du ofta samma effekt, men betalar flera tusenlappar mindre. På Polarpumpen hittar du såväl välkända som mindre kända varumärken, i olika prisklass, så att det finns något som passar alla kunder. 

Täck poolen när du inte badar 

En viktigt del av att få ner dina uppvärmningskostnader är att du ser till att minska dina värmeförluster. När poolen inte är täckt kan vattentemperaturen minska med upp till 6 grader under en enda natt. Genom att välja en pooltäckning som passar för din pool, håller du kvar mer värme i poolen och minskar mängden energi som din poolvärmepump behöver använda för att bibehålla rätt temperatur. 

Gullberg & Jansson P10 Poolvärmepump - Miljösmart poolvärmepump med en hög energibesparing - Poolvärmepumparna för utomhusbruk från Gullberg & Janssons P-serien har en hög verkningsgrad samt värmeeffekt och ger dig en bra energibesparing. När du vill ha en skön och behaglig temperatur i din pool, kan du med en poolvärmepump i P-serien från Gullberg & Jansson minska dina uppvärmningskostnader med ungefär 65-75% om man jämför med elvärme.
Gullberg & Jansson P10 Poolvärmepump - Värmer pooler 5 - 15 m³ - Grålackerat plastkabinett - 3 kW i värmeeffekt