Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,2
Delbetalning med Svea

Isolering av spabad

Vill du placera spabadet utomhus? Du är inte ensam. De flesta spabad i Sverige står utomhus. Men i vårt svenska klimat är det värt att tänka till lite extra när det gäller isoleringen. God isolering kan ge betydligt lägre omkostnader eftersom isoleringen ser till att mer värme stannar i spabadet.

Läs mer om driftskostnader

Hur vet jag om spabadet är bra isolerat?

Oftast kan du läsa dig till om spabadet är designat för att fungera bra i låga utomhustemperaturer när du läser produktspecifikationen. Där ska du även enkelt kunna hitta annan viktig information kring isolering av ditt spabad. Vill du vara säker på att du väljer ett spabad med de bästa förutsättningarna för dig, kan du alltid kontakta våra rådgivare, och få förslag på spabad som passa dig. Du når dem på 0770-777600

Håll nere elförbrukningen med extra isolering under spabadet

Det är alltid en god idé att lägga till extra isolering under spabadet. Genom att isolera extra mot marken, kan du hålla nere elförbrukningen ytterligare.

Läs mer om elförbrukning

marksten som underlag till spabad

När du förbereder underlag till ditt spabad, är det det alltid bra om du kan isolera lite extra mot marken.

Skydda mot värmeförluster med lock

Det är också viktigt med ett bra lock till ditt spabad. Locket förhindrar att värme går förlorad, när spabadet inte används. Att investera i ett välisolerat lock är oftast en mycket god investering, som snabbt lönar sig.