Fri frakt vid installation
Installerar i hela landet
Endast certifierade installatörer

Solcellspaket

Vi vill göra det enkelt för dig som ska investera i solceller, därför erbjuder vi totalentreprenad med skräddarsydda solcellspaket för dig och din fastighet. Du kan känna dig trygg med att vi vägleder dig hela vägen från att din beställning lagd, genom konsultation och ansökningar till att installationen är genomförd. Naturligtvis har vi även full kundsupport för dig som kund under hela solpanelernas 25 åriga livslängd.

Boka kostnadsfritt hembesök

Beställ ditt kostnadsfria hembesök från oss redan idag, för att höra mer om hur vi kan hjälpa dig att minska dina elkostnader genom miljövänlig solel.

Varför solceller?

Anledningar till att skaffa solceller är flera, då fördelarna med solel är många. Bland annat:

  • Miljövänlig el
  • Minskade elkostnader för hushållet
  • Höjer värdet på fastigheten
  • Underhållsfritt
  • Ingen driftkostnad
  • Lång livslängd på solpanelerna
  • Möjlighet till statligt stöd för att installera

Skräddarsydda helhetslösningar

För varje enskild kund skräddarsyr vi våra solcellspaket så att de är så anpassade efter fastighetens förutsättningar och kundens egna behov samt önskemål som möjligt. Samtidigt är vi måna om att effektiviteten på solcellsanläggningen blir så optimal som möjligt. Därför kommer vi alltid ut på ett kostnadsfritt hembesök för att beräkna vilken som är den mest prisvärda lösningen, baserat på de behov, förutsättningar och önskemål som finns.

Vilket solcellspaket passar dig bäst?

Vi har olika storlekar på våra solcellspaket, som passar till olika fastigheter och behov. Vilken solcellsanläggning som passar dig och din fastighet bäst beror på hur stor fastigheten är, men även på hur stor elförbrukning du har i dagsläget.

Varför välja solcellspaket från oss?

Även om solceller är en lönsam investering på sikt är det fortfarande mycket pengar som ska läggas ut i samband med installationen. Därför vill man att det ska bli bra och rätt redan från början.

Kompetens

Vår kompetenta personal har under våra år i branschen samlat på sig lång erfarenhet och stor kunskap om allt som har med solceller, solpaneler och solenergi att göra. Vi är dessutom stolta medlemmar i branschföreningen SSE (svensk solenergi), som representerar den svenska solenergibranschen och forskningsinstitutioner som verkar inom solenergiområdet.

Trygghet

För att du som kund ska känna dig trygg har vi en installationsgaranti på 10 år och full kundsupport på samtliga solcellspaket som vi har installerat. Genom den valfria molntjänsten kan både du som kund och vi som leverantör ständigt hålla koll på att solcellsanläggningen fungerar som den ska.

Långsiktighet

Även om solpanelerna ger dig en direkt effekt genom minskade elkostnader är det en långsiktig investering, då värdet på din fastighet höjs och att anläggningen har en lång livslängd på ca 25 år.

Kvalitet

Vi har ett noga utvalt sortiment, bestående av solpaneler från välkända varumärken. Alla solcellsanläggningar är av hög kvalitet och har hög verkningsgrad. Därför ger vi dig 25 års garanti på alla våra installerade produkter.