Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Solcellspaket

Det enklaste och mest ekonomiska sättet att köpa solceller, är genom att välja något av våra färdiga solcellspaket. Vi har färdiga lösningar med 20, 30 eller 40 paneler, som passar olika stora tak. Alla paket finns som standard och premium. Vilket solcellspaket passar dig?

Solcellspaket

Solcellspaket

För att göra det lättare för dig som kund i ditt val av solceller har vi skapat färdiga solcellspaket.

Våra solcellspaket

Vi vill göra det enkelt för dig som ska investera i solceller, därför erbjuder vi totalentreprenad med skräddarsydda solcellspaket för dig och din fastighet. Du kan känna dig trygg med att vi vägleder dig hela vägen från att din beställning lagd, genom konsultation och ansökningar till att installationen är genomförd. Naturligtvis har vi även full kundsupport för dig som kund under hela solpanelernas 25 åriga livslängd.

Välj antal önskade paneler eller scrolla ner och se alla våra solcellspaket

20 paneler - 34 m² 30 paneler - 51 m² 40 paneler - 68 m² 20 paneler - 34 m² 30 paneler - 51 m² 40 paneler - 68 m²

Våra minsta solcellspaket är med 20 solaneler. Det innebär att de täcker en yta på ca 34 m². Med en uppskattad produktion på 5615 (Standard) eller 6360 (Premium) kWh om året, är de en passande lösning för dig som vill ha en mindre solcellsanläggning.

Standard Premium
Standard Premium

Solcellspaket Standard 34 m²

Solcellspaket Standard 34 m²

Solcellspaket Premium 34 m²

Solcellspaket Premium 34 m²

Våra medelstora solcellspaket är på 30 solpaneler och täcker en yta på ca 51 m². De passar vanligen en normalstor villa i Sverige. Den uppskattade elproduktionen ligger på 8487 kWh per år, för Standard-paketen och 9606 kWh per år för Premium-paketen.

Standard Premium
Standard Premium

Solcellspaket Standard 51 m²

Solcellspaket Standard 51 m²

Solcellspaket Premium 51 m²

Solcellspaket Premium 51 m²

I våra största solcellspaket ingår 40 solpaneler. De täcker en yta på 68 m². Standard-paketen har en uppskattad årsproduktion på 11406 kWh och Premium-paketen har en uppskattad årsproduktion på 11935 kWh. Här kan du hitta ett passande solcellspaket, om du vill ha mycket effekt för pengarna.

Standard Premium
Standard Premium

Solcellspaket Standard 68 m²

Solcellspaket Standard 68 m²

Solcellspaket Premium 68 m²

Solcellspaket Premium 68 m²

Digitalt
hembesök

Vill du ha hjälp med ditt köpval? Vi erbjuder nu hembesök direkt i din mobil,
dator eller surfplatta för att underlätta ditt val av solceller.

Läs mer

Garantier

Solceller är en investering för framtiden. Att investera i solceller ska vara en lönsam affär.
Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med din investering och därför är det självklart för oss att erbjuda riktigt generösa garantier.

Produktgaranti


Produktgarantin på 15 år gäller på alla våra solpaneler.

Garanti för växelriktare


5 års garanti får du på växelriktaren.


Effektgaranti


Effektgarantin innebär att panelerna ska producera minst 80 % av sin ursprungliga effekt upp till 25 år.

Installationsgaranti


5 års garanti får du på det installationsarbete som ingår i solcellspaketen.

Kontakta oss för rådgivning

Kontakta oss för rådgivning redan idag, för att höra mer om hur vi kan hjälpa dig att minska dina elkostnader genom miljövänlig solel.

Rådgivning

Varför solceller?

Anledningar till att skaffa solceller är flera, då fördelarna med solel är många. Bland annat:

  • Miljövänlig el
  • Minskade elkostnader för hushållet
  • Höjer värdet på fastigheten
  • Underhållsfritt
  • Ingen driftkostnad
  • Lång livslängd på solpanelerna
  • Möjlighet till statligt stöd för att installera

Skräddarsydda helhetslösningar

För varje enskild kund skräddarsyr vi våra solcellspaket så att de är så anpassade efter fastighetens förutsättningar och kundens egna behov samt önskemål som möjligt. Samtidigt är vi måna om att effektiviteten på solcellsanläggningen blir så optimal som möjligt. Därför ägnar vi gärna långa stunder åt rådgivning och för att beräkna vilken som är den mest prisvärda lösningen, baserat på de behov, förutsättningar och önskemål som finns.

Vilket solcellspaket passar dig bäst?

Vi har olika storlekar på våra solcellspaket, som passar till olika fastigheter och behov. Vilken solcellsanläggning som passar dig och din fastighet bäst beror på hur stor fastigheten är, men även på hur stor elförbrukning du har i dagsläget.

Varför välja solcellspaket från oss?

Även om solceller är en lönsam investering på sikt är det fortfarande mycket pengar som ska läggas ut i samband med installationen. Därför vill man att det ska bli bra och rätt redan från början.

Kompetens

Vår kompetenta personal har under våra år i branschen samlat på sig lång erfarenhet och stor kunskap om allt som har med solceller, solpaneler och solenergi att göra. Vi är dessutom stolta medlemmar i branschföreningen SSE (svensk solenergi), som representerar den svenska solenergibranschen och forskningsinstitutioner som verkar inom solenergiområdet.

Trygghet

För att du som kund ska känna dig trygg har vi en installationsgaranti på 10 år och full kundsupport på samtliga solcellspaket som vi har installerat. Genom den valfria molntjänsten kan både du som kund och vi som leverantör ständigt hålla koll på att solcellsanläggningen fungerar som den ska.

Långsiktighet

Även om solpanelerna ger dig en direkt effekt genom minskade elkostnader är det en långsiktig investering, då värdet på din fastighet höjs och att anläggningen har en lång livslängd på ca 25 år.

Kvalitet

Vi har ett noga utvalt sortiment, bestående av solpaneler från välkända varumärken. Alla solcellsanläggningar är av hög kvalitet och har hög verkningsgrad. Därför ger vi dig 25 års garanti på alla våra installerade produkter.